Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Facelift

97

“Super klantvriendelijk”

Na mijn 45ste verjaardag merkte ik dat je de hormonale veranderingen begon te zien in mijn gezicht. Het duurde een tijdje voor mij om het onder ogen te komen, omdat ook ik, zoals alle andere vrouwen, wenste om zo lang mogelijk mooi jong te blijven. Na 3 jaar lang twijfelen koos ik toch voor de facelift.
Ik zocht online naar klinieken en kwam bij de grootste kliniek in Nederland terecht. Helaas was het niet zorgvuldig gedaan waardoor ik na een jaar weer terug bij af was. Weer 2 jaar later wilde ik het weer proberen, maar dan bij Essential Aesthetics. Ik was heel bang om weer een slechte ervaring mee te maken, maar ik werd hier zo persoonlijk geholpen dat ik het toch aandurfde. Ik voelde me veilig, iets wat ik niet direct voelde bij de andere kliniek.
Tijdens het consult nam dokter Piombino de tijd om mijn zorgen en situatie te begrijpen. Hij stelde me een persoonlijke behandelplan voor: vitamineboosts om mijn gezicht strakker te maken en ultherapy voor de collageen stimulatie. Hierna ging ik pas weer onder het mes voor een facelift, neklift en een ooglidcorrectie.
Ik kreeg verbazend veel informatie over de voorzorg en nazorg. Voor elke behandeling werd ik door de team gebeld of ik alles goed had begrepen en er klaar voor was. Het was fijn om deze persoonlijke steun te krijgen, ik keek meteen uit naar het resultaat!
Na elke operatie had ik controles van mijn genezing. Het was niet altijd zo makkelijk, maar ik vertrouwde erop dat het eindresultaat mij gelukkig zou maken. Wanneer ik nu in de spiegel kijk, heb ik een glimlach op mijn gezicht. Dankzij de team van Essential Aesthetics heb ik weer de mijn zelfvertrouwen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Essential Aesthetics

Behandeling: Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

30 september 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

10
07 juni 2018 Facelift
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Facelift) ” Essential

Behandeling was prima, uiterst vriendelijke arts en medewerkers!! Echt een aanrader.

10
20 september 2019 Facelift
“ Zo gelukkig ” Adina

Al een aantal jaren liep ik met een onzeker gevoel en de overweging om een Facelift te ondergaan, daar ik mij niet meer gelukkig voelde met mijn eigen…

10
06 april 2020 Facelift
“ happy face ” Kelly

I had a facelift done a few years ago. I was kinda happy at the time. Mainly because there was not as much information online as it has now. Now that…