Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Botox

99

“Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Botox)”

Botox behandeling Migraine augustus 2017
Essential Aesthetics B.V Den Haag
Ik maakte kennis met Dr. Adrian Costenco en de kliniek tijdens mijn eerste consult voor vragen betreffende botox behandeling voor mijn Migraine en ik was verbaast dat na vele ziekenhuisbezoeken er er zo veel aandacht aan werd besteed en wij duidelijk tot een behandelplan kwamen om de Botox stapsgewijs in de nekspieren in te brengen.
Er was veel aandacht, uitleg en alle tijd werd voor mij vrijgemaakt, dit verbaasde mij zeer.
migraine patiënten weten dat wij met deze ziekte het ondergeschoven kindje bij de regionale zorg zijn.
Na de behandeling te hebben laten uitvoeren moet je niet gelijk resultaat willen verwachten maar na 5 dagen merkten ik al verschil dat de verstijving in mijn nek zich ontspande en bedacht ineens van ik heb minder hoofdpijn/migraine.

Ook heb ik zeer veel baat met Botox in mijn voorhoofd, je knijpt niet meer met je ogen met resultaat ontspanning en verzachtende werking bij hoofdpijn/migraine. ( De Lokale Dystonie ) spierspanning is hier mee weg.

Ik ben nu 4 maanden verder en ondanks dat ik niet meer de dosis had opgehoogd ben ik al 70% van mijn migraine en hoofdpijn af
Ik val zelf onder de zeer zware migraine patiënten en mijn leven is nu toch zeer veel eenvoudiger
Waar de Ziekenhuizen/ Neurologie me niet wilde helpen omdat zij denken dat het niet helpt, terwijl er zo veel goede resultaten worden geboekt in het buitenland.
Ik ga zeer zeker door met deze behandeling en ik hoop dat andere migraine patiënten ook net zo veel baat hebben met deze behandeling.

Voor iedereen succes Essential Aesthetics een geweldige kliniek met lieve gastvrije mensen die voor je klaar staan met koffie/thee en een lief woord

Ik ben nu 5 maanden verder en het resultaat is verbluffend, zelf voor een eerste behandeling waar wij nog moeten zoeken naar de juiste dosis is mijn migraine al met 60% verminderd en dus meer kwaliteit van leven ook. Pijn klachten in mijn nek zijn afgenomen.

L
Lavon

Kliniek: Essential Aesthetics

Behandeling: Botox

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Lavon beveelt deze kliniek aan

14 december 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

98
09 november 2018 Botox
“ lieve mensen en lekkere koffie... ” Anonieme gebruiker

ik kom al jaren hier,en het is altijd een feestje.

92
23 mei 2014 Botox
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Vriendelijk ontvangen, wel moeten zoeken ondanks google maps geraadpleegd te hebben. Duidelijke voorlichting gekregen van vriendelijke directeur en…

10
07 juni 2018 Botox
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Botox) ” Essential

Prima uitleg, zeer deskundig op haar gebied. Botox zat perfect, heel mooi geprikt. Ben erg tevreden kom graag voor een vervolg behandeling!