Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Bilvergroting

10

“Bilvergroting met een super team”


Ik wilde al dertig jaar een bilvergroting. Ik heb de kliniek destijds via Google gevonden onder bilvergroting. Ik ben toen op twee consulten geweest. Het eerste consult was super duidelijk en er werd de tijd genomen. Het tweede consult was ook rustig, dit keer met de dokter, dokter Levan.

Ik heb binnen 2/3 weken een datum gekregen voor mijn operatie. Ik zag de operatiedag als een verzorgingsdag, of als de eerste dag van je vakantie. Je hoeft zelf helemaal niets te doen. Het personeel was aanwezig, de arts en iedereen kon mijn vragen beantwoorden.

De eerste week na de operatie heb ik aan de rechterkant pijn ervaren, dit deels ook door mijn hernia. Na die week was het makkelijk te doen en had ik geen pijn meer. Na 2,5 week kon ik weer verder met mijn dagelijkse activiteiten. Na 9 dagen ben ik begonnen met Zumba lessen, je lichaam geeft aan dat je weer moet bewegen.

Het resultaat is heel mooi, ondanks de vochtophoping. Ik kijk heel erg uit naar de komende maanden. Ik ben van plan het resultaat te behouden door middel van spiertraining. Ik raad Essential Aesthetics aan omdat ze professioneel, snel en vriendelijk zijn. Ze staan open voor vragen en alternatieven. Eigenlijk wordt ervoor en na overal aan gedacht. De nazorg is hartstikke goed. Het team doet haar uiterste best om klaar te staan voor je en dat in combinatie met goede chirurgen maakt een powerteam.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

19 juli 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

10
13 maart 2024 Bilvergroting
“ I absolutely want to recommend this clinic ” K

I absolutely want to recommend Essential Aesthetics because of their involvement and professionalism, their kindness and accessibility. They work…

10
13 december 2023 Bilvergroting
“ Bilvergroting implantaten ” Anonieme gebruiker

Geweldige arts, goede service van de kliniek. Geen dag spijt gehad een levend veranderende operatie geweest.niet twijfelen doen!

98
11 januari 2024 Bilvergroting
“ Bilvergroting implanten ” Anonieme gebruiker

Deskundige geweldige kliniek. De arts is super goed. Ik had spanning vooraf maar geen minuut spijt van mijn bilimplantaten gehad. Niet twijfelen…