Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Bilvergroting

71

“Bil implantaten door dokter Levan”

Ik heb heel lang nagedacht over bilimplantaten. Ik ben op meerdere plekken geweest, alleen voelde het bij Essential Aesthetics goed voor mij. Het eerste consult was erg fijn en persoonlijk. Hierdoor hebben we een tweede consult gepland en ook deze verliep erg fijn.

Dokter Levan is erg vriendelijk, gaf goed advies over de maat. Na mijn tweede consult, heb ik snel een operatiedatum gekregen.

Op de operatiedag zelf heb ik een tijdje moeten wachten. Ik had meteen al erg veel pijn. De pijn heeft ook 3 weken aangehouden. Ik kreeg hierdoor goede ondersteuning van de kliniek. Er is ook een medewerker thuis langsgekomen ter controle. Ik heb de pijn onderschat en heb de pijnmedicatie ook echt 3 weken lang moeten innemen.

Uiteindelijk is het wel waard, want het resultaat is mooi. Ik kan veel meer kledingstukken aan en krijg vaak complimenten. Ik ben tevreden.

R
Rebecca

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 6,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Rebecca beveelt deze kliniek aan

14 juni 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

98
11 januari 2024 Bilvergroting
“ Bilvergroting implanten ” Anonieme gebruiker

Deskundige geweldige kliniek. De arts is super goed. Ik had spanning vooraf maar geen minuut spijt van mijn bilimplantaten gehad. Niet twijfelen…

10
13 maart 2024 Bilvergroting
“ I absolutely want to recommend this clinic ” K

I absolutely want to recommend Essential Aesthetics because of their involvement and professionalism, their kindness and accessibility. They work…

10
13 december 2023 Bilvergroting
“ Bilvergroting implantaten ” Anonieme gebruiker

Geweldige arts, goede service van de kliniek. Geen dag spijt gehad een levend veranderende operatie geweest.niet twijfelen doen!