Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Bilvergroting

10

“De beste keuze”

Ik ben door Essential Aesthetics geholpen met een revisie voor mijn bilimplantaten. De eerste operatie had ik in het buitenland gedaan en ik had helaas veel complicaties. Het was een lange periode van lijden en doktoren bezoeken. Het was duidelijk dat ik een nieuwe operatie nodig had. Mentaal was ik er niet klaar voor, ik was bang om weer iemand te vertrouwen met mijn lichaam.
Ik ben veel gaan lezen over wat mogelijk is en wat niet, en zo, na het bezoeken een aantal artsen, heb ik begrepen dat dokter Bakker mij het beste zou kunnen helpen.
Hij legde me uit dat de kliniek de laatste jaren veel onderzoek heeft gedaan, en dat ze hebben samengewerkt met een professor-arts die een veiliger implantaat en een andere techniek gebruikt waarbij de spier in de bilspier wordt geplaatst. Deze combinatie werd mij ook voorgesteld als een correctie om de vorm van mijn billen te herstellen. Ook voelde ik dat ik hem kon vertrouwen door het veilige gevoel die ik kreeg. Ik raapte de moed bij elkaar en ging ervoor.
4 maanden later kan ik zeggen dat ik de beste keuze heb gemaakt.

A
Amber

Kliniek: Essential Aesthetics

Specialist: Xander Bakker (Plastisch chirurg)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Amber beveelt deze kliniek aan

21 september 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

10
13 maart 2024 Bilvergroting
“ I absolutely want to recommend this clinic ” K

I absolutely want to recommend Essential Aesthetics because of their involvement and professionalism, their kindness and accessibility. They work…

10
13 december 2023 Bilvergroting
“ Bilvergroting implantaten ” Anonieme gebruiker

Geweldige arts, goede service van de kliniek. Geen dag spijt gehad een levend veranderende operatie geweest.niet twijfelen doen!

98
11 januari 2024 Bilvergroting
“ Bilvergroting implanten ” Anonieme gebruiker

Deskundige geweldige kliniek. De arts is super goed. Ik had spanning vooraf maar geen minuut spijt van mijn bilimplantaten gehad. Niet twijfelen…