Ervaring bij EClinic

Beoordeling Wenkbrauwtransplantatie

10

“Uitstekend, Zeer Tevreden!”

Twee jaar geleden heb ik een wenkbrauwtransplantatie laten doen in een ander kliniek (bekend kliniek in Nederland en waar momenteel ook veel reviews over geschreven zijn). Echter deze kliniek (de naam noem ik hier niet) heeft mijn rechterwenkbrauw flink verpest.

Gelukkig kwam ik terecht bij Rozemarijn en zij heeft deze wenkbrauw goed weten te herstellen. Rozemarijn is de behandelde arts en heeft de behandeling dan ook zelf compleet uitgevoerd. Daar ben ik haar echt dankbaar voor!

Dit in tegenstelling tot de vorige kliniek, waarbij de arts mij overhaalde om de wenkbrauwtransplantatie te doen en nog andere plekken (die mij op dat moment niet stoorde) ook aan te pakken, waardoor mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen nog meer verslechterde. Ik ben namelijk flink gepest in mijn jeugd, omdat ik halve wenkbrauwen had. Toen ik destijds de transplantatie kreeg (in de vorige slechte kliniek), heeft deze arts de behandeling niet uitgevoerd (hij voelde zich daar te goed voor en wil alleen bekende Nederlanders behandelen). De behandeling werd uitgevoerd door 3 assistenten met minimale werkervaring en weinig wetenschappelijke kennis, waarbij ze 200 grafts hebben uitgeplukt. De grafts waren niet zorgvuldig geplaatst en ze hadden 40 grafts teveel geplukt en die hebben ze vervolgens weggegooid (dit is onprofessioneel en niet fijn geweest). De assistenten hadden weinig tot geen wetenschappelijke kennis van haartransplantaties en hebben mijn donorgebied ook verpest en daar alles leeggeplukt. Het eindresultaat was toch dat ik weer kale plekken had in mijn wenkbrauwen, omdat 1 van de assistenten ook weer naar huis moest gaan en midden in de behandeling kwam er een ander.

Vervolgens was de nazorg waardeloos en hebben zij zonder toestemming mijn foto’s op hun website en instagramprofiel geplaatst. Daarna wilde ik nog een afspraak maken, maar ze zeiden dat ze het druk hadden en zijn daar nooit meer op teruggekomen.

Gelukkig heeft Rozemarijn (de behandelde) arts dit allemaal netjes in orde gemaakt. Ze is zeer voorzichtig en deskundig te werk gegaan. Ze heeft een opleiding in de geneeskunde gedaan en daarna heeft ze heel ervaring opgebouwd in haartransplantaties. Ze heeft passie voor haar vak en het draait haar helemaal niet om het geld, zoals andere bekende haarklinieken in Nederland (doe je onderzoek echt goed). Ze heeft ook alles goed uitgelegd over welke typen haren uit 1 graft komen en waar die geplaatst zullen worden. Het donorgebied heeft ze evenredig verdeeld, waardoor je na de behandeling geen kale plekken kunt zien in het donorgebied.

Ik ben zeer tevreden en geef haar een 10! Ze heeft mijn leven verbeterd.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

27 april 2019

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

10
22 oktober 2018 Wenkbrauwtransplantatie
“ uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik was heel erg zenuwachtig maar deze zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon toen ik daar aankwam. Oprecht aardig, zorgzaam en heel professioneel.…

10
16 oktober 2018 Wenkbrauwtransplantatie
“ Vriendelijke en duidelijke begeleiding ” Anonieme gebruiker

Rozemarijn is een vriendelijke en kundige arts. Legde bij het consult duidelijk uit wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. Toen ik later toch…