Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Bijzondere ervaring E-Clinic”

Ik heb in 2019 een eerste haartransplantatie bij E-Clinic gehad. Zowel het voortraject, als de behandeling zelf en het natraject zijn heel professioneel verlopen. Alleen na een jaar bleek dat de haren welke in het nieuwe gebied groeiden, een stuk dunner waren dan de haren uit het donorgebied. Hiermee oogde het haar na de haartransplantatie nog wat dun.

Dit heb ik in het eindgesprek (1 jaar na de behandeling) open kunnen bespreken. Ondanks dat E-Clinic hier niets aan kon doen, merkte ik dat vanuit een professioneel standpunt ze zelf ook een beter resultaat verwacht hadden. Zij hadden dit ook nog nooit eerder zo gezien/meegemaakt.

Daaropvolgend hebben ze aangeboden om een "patch-up" gratis aan te bieden. Hierdoor zou ik wel een tweede behandeling moeten ondergaan voor hetzelfde gebied.

Na enkele weken nagedacht te hebben, heb ik van dit aanbod gebruik gemaakt. Zo'n ingreep, in je gezicht, is niet iets wat je dagelijks doet. Nu is de begeleiding en zorg gedurende het gehele behandeltraject uitmuntend. Ik had best wel wat klachten de 1e keer, doordat ik een moeilijke huid heb. Ik heb ook regelmatig contact gehad, omdat het herstel bij mij wat moeizamer ging. Elke keer zijn er snel en heel persoonlijk, goede, geruststellende antwoorden gekomen. Daarnaast waren, losstaand van de dunheid, wel alle haren getransplanteerd. De positionering en haarlijn waren ook erg goed en niet van natuurlijk te onderscheiden. Zodoende heb ik dus besloten om van de patch-up gebruik te maken.

Begin januari heeft de 2e behandeling plaatsgevonden. En eigenlijk zijn mijn ervaringen precies hetzelfde als de 1e keer en heb ik geen negatieve dingen om te melden. Nu is het een kwestie van geduld hebben en wachten op het eindresultaat.

K
KJ

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
KJ beveelt deze kliniek aan

14 maart 2022

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

10
11 maart 2024 Haartransplantatie
“ Perfect! ” Ruben

Na Eclinic als tip van een vriend gekregen te hebben contact opgenomen met de kliniek. Erg blij al met het resultaat

98
08 maart 2024 Haartransplantatie
“ Uitstekend. De behandeling is zeer persoonlijk en vakkundig. ” Pedro

De behandeling en het voortraject is me zeer goed bevallen. Het is een kleinschalige kliniek met een persoonlijke en prettige manier van werken. Dank…

10
09 maart 2024 Haartransplantatie
“ Helemaal top! Zeker aan te raden. ” Olaf

Erg goede kliniek, vriendelijke, bekwame en deskundige medewerkers. Zij zijn juist wat kleiner waardoor het persoonlijk gaat en je de juiste aandacht…