Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Haarlijn verlaagd. Totaly worth it!”

2 jaar terug heb ik mijn eerste haartransplantatie gehad bij Rozemarijn. Ik had in die periode 4 andere klinieken bezocht om te beoordelen wat bij mij het beste paste en voornamelijk goed voelde. Bij de meeste klinieken die ik had bezocht was het namelijk erg commercieel. Ik had bijvoorbeeld bij één van de klinieken een gesprek met een verkoper. Bij eClinic heb je het consultgesprek met de gene die je ook behandelt. En daarom ook op kan vertrouwen dat de gene al je vragen kan beantwoorden. Bij Rozemarijn heb ik ook echt een heel prettig gevoel gehad. Vóór maar natuurlijk ook ná de behandeling.

Ik ben een dame van nu 28 jaar en heb de beslissing genomen een haartransplantatie te ondergaan omdat ik niet tevreden was over mijn haarlijn. Ik had best een groot voorhoofd waar ik altijd wel onzeker over was.
Na mijn eerste behandeling was ik erg tevreden. Het is best eng dat je haren in het donorgebied wordt geschoren (gemillimeterd), maar dit is het allemaal waard! Aan de voorzijde zag je natuurlijk wel een gebied waar de nieuwe haartjes zijn geplaatst. Ik heb daarom ook een lok (van te voren) laten knippen (bij de kapper) zodat het niet volledig zichtbaar is. Je ziet er bijna niets van! Collega's, vrienden en zelfs mijn familie hebben niets opgemerkt. Dit is natuurlijk fijn omdat je niet altijd open hier over wilt en hoeft te zijn naar anderen. Verder heb ik na beide behandelingen geen opzwellingen gehad, maar dat is natuurlijk voor een ieder anders.

Ik adviseer iedereen die een haartransplantatie wilt doen om je te behandelen bij eClinic. Je zult vanzelf merken dat je in goeie handen ligt. De assistente van Rozemarijn, Anneloes is ook een fijne dame waarbij ze beide laten zien wat voor goed team ze zijn. Mijn complimenten en alsnog bedankt!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

03 november 2020

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

10
11 september 2020 Haartransplantatie
“ Beoordeling eClinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Top, hier snel naartoe gaan!!

98
05 oktober 2020 Haartransplantatie
“ Topkliniek! ” Sebastiaan

Eigenlijk was alles gewoon héél erg goed. Het (gratis) eerste consult, met uitgebreide uitleg en eerlijk advies, de fijne ontvangst en natuurlijk de…

10
09 oktober 2020 Haartransplantatie
“ Een betrouwbare eerlijke kliniek ” Anonieme gebruiker

Een haartransplantatie doe je niet zomaar, vandaar dat ik opzoek was naar een kliniek waar de behandeling ook wordt uitgevoerd door een arts. Je ziet…