Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Uitstekend”

Ik kwam bij Eclinic door op internet te zoek naar een haartransplantatie kliniek. Toen ik op de website van Eclinic kwam zag alles er heel goed en vertrouwd uit. Hier ben ik toen een tijdje later op een consult gesprek geweest en dit klonk allemaal heel goed. Het personeel is hartstikke vriendelijk en hebben ook een gevoel voor humor. De behandeling zelf ging heel goed, wat ik ook hartstikke fijn vond is dat er 3 personen zijn die continu alleen ook met jou bezig zijn. Je bent ook de enigste cliënt op de behandeldag wat ook een erg vertrouwd gevoel geeft. Na de behandeling wanneer ik belde of een mailtje stuurde werd er al hartstikke snel gereageerd. De behandeling was op 25 mei en nu zie ik al kleine haartjes. Ze leggen alles hartstikke goed uit wat je na de behandeling allemaal wel/niet mag doen. Ik ben erg tevreden en voel me nu al veel gelukkiger dan hiervoor doordat ik mijn inhammen (nu al) minder zie en zelfs al mijn haarlijn terug heb. Dat terwijl het nog allemaal veel meer gaat groeien & dichter word. Ik kan deze kliniek echt aan iedereen aanraden!

Ik wil Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra & haar 2 collega's hartstikke erg bedanken voor de behandeling & het vertrouwde gevoel.

T
Terence

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Terence beveelt deze kliniek aan

20 juni 2019

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

10
10 februari 2022 Haartransplantatie
“ Fantastisch ” Anonieme gebruiker

Van a-z heel vriendelijke, persoonlijke en professionele begeleiding door de behandelende art en zijn assistente. Geen tussenpersonen.

10
14 februari 2022 Haartransplantatie
“ Een gezellige kliniek met veel ervaring ” Anonieme gebruiker

Ik kan alleen maar positief spreken over de kliniek van Rozemarijn en Anne-Loes. Ik had veel twijfels in het begin of ik deze behandeling wel wilde…

97
22 januari 2022 Haartransplantatie
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Een eerste behandeling een jaar geleden bij Eclinic verliep prima echter viel het resultaat uiteindelijk wat tegen. Goed mogelijk dat mijn altijd wat…