Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Ben TEVREDEN over mijn Baard! GEWELDIG!”

Mijn baard is een belangrijke onderdeel voor mij als persoon. Helaas heb ik op jonge leeftijd kale plekken in mijn baard ervaren. Ik was hier ontreveden mee. Ik had van alles geprobeerd om mijn baard weer mooi vol te krijgen, maar niets hielp.

Gelukkig kwam ik terecht bij eClinic en zij hebben de kale plekken in mijn baard netjes opgevuld. Ik ben zo blij hiermee! Ze hebben eerst de haren [grafts] weggehaald uit het donorgebied [achterkant van mijn hoofd en dit heeft de arts heel netjes en evenredig gedaan]. En vervolgens hebben zij deze gesorteerd op grafts waaruit 1, 2 of 3 haren uitkomen. Voor mijn baard hebben zij grafts gebruikt met 1 haarwortel om een optimaal en natuurlijk resultaat te bereiken. En dit is gelukt!

Ik had weinig bloedingen daarna of korstjes, het is zeer professioneel gedaan. De lunch was heerlijk en de kliniek werkt niet als een lopende massaband. Op de dag zelf ben je de enige patiënt en voor de behandeling werd een tekening gemaakt waar de grafts gaan komen en hoe jij daar als individu over denkt. Het is geen massaproductie-kliniek en dat waardeer ik. De arts denkt graag met je mee en staat open voor ideeën.

Ik beveel deze kliniek aan, maar ik denk dat het ook belangrijk is als patiënt om na te denken over toekomstig haarverlies en om dit bespreekbaar te maken met een professioneel deskundige (therapeut) en dan vervolgens een keuze te maken voor een kliniek. Deze kliniek krijgt wel van mij een Uitstekend!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

02 mei 2019

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

10
21 januari 2022 Haartransplantatie
“ Positief terugkijkend naar mijn haarimplantatie ” Anonieme gebruiker

Inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat ik een haarimplantatie heb gehad, waar ik erg positief op terug kijk!

90
13 maart 2022 Haartransplantatie
“ Duidelijk en helder ” Berjan

Van intake, behandeling en nazorg prima verzorgd. Zelf ben ik niet zo punctueel. Gelukkig heeft de begeleiding ervoor gezorgd dat ik bepaalde dingen…

10
24 februari 2022 Haartransplantatie
“ Hele prettige ervaring ” Anonieme gebruiker

Ik heb een ontzettend prettig consult gehad waarbij alles heel duidelijk uitgelegd is en geen enkele vraag te veel was. Het consult had me het…