Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Top! Geweldig!”

Ik kan Rozemarijn en betreffende kliniek ten zeerste aanbevelen voor een haartransplantatie! Je wordt tijdens de intake goed geïnformeerd over alle stappen die nodig zijn om tot een succesvolle haartransplantatie te komen. Voor de behandeling wordt duidelijk gecommuniceerd wat je wel of niet moet doen. Bijvoorbeeld het drinken van cola, koffie en thee wordt afgeraden een week voor en na de transplantatie met als doel om risico’s te vermijden en de succeskans van de grafts te optimaliseren in het behandelgebied. Het is zeer fijn dat alle informatie vooraf wordt gegeven, zodat je je goed op de transplantatie kunt voorbereiden. Ook de nazorg is zeer fijn geweest van Rozemarijn.
De behandeling is goed verlopen met de behandelde arts Rozemarijn en diens vriendelijke en professionele collega-assistent. Een nette, professionele en ruime kliniek, waarbij er veel persoonlijke aandacht is voor de patiënt (je bent de enige op een dag, en dit is zo fijn geweest op deze dag!). Bij elke stap wordt duidelijk uitgelegd wat de arts gaat doen en hoe zij het gaan doen. De kliniek werkt met geavanceerde technieken in tegenstelling tot andere haarklinieken. Zo gebruikte de behandelde arts een “implatator pen”. Bij deze techniek hoeven er geen gaten geboord te worden in het behandelgebied. De betreffende pen implanteert de haartjes direct in de kale gebieden [met de grafts] zonder verwondingen aan te brengen en de kans op infecties te verkleinen, maar het allerbelangrijkste is dat de haardichtheid met deze techniek enorm verbeterd kan worden!
De meeste klinieken gebruiken deze methode niet (dat begrijp ik eigenlijk niet! En volgens mij is eClinic de enigste die dat wel doet en tijd en geld investeert in dure apparatuur op basis van mijn onderzoekservaring). De meeste haarklinieken gebruiken oude traditionele technieken waarbij er eerst de gaten in het transplantatiegebied worden gemaakt en vervolgens de geoogste grafts erin worden geschoven, met als gevolg onnodige bloedingen, mogelijke zichtbare littekens, mogelijke verwondingen, minder goede haardichtheid, langzamere hersteltijd en de kans dat de grafts niet optimaal zullen doorkomen (verlies kan wel met 25% oplopen op basis van mijn onderzoek). Als advies geef ik mee, kijk filmpjes op youtube of internet of verschillende behandelmethodes en maak dan een keuze! Voor mij kwam eClinic en de Rozemarijn bovenaan mijn lijst als meest geavanceerde haarkliniek.
Rozemarijn steekt veel aandacht aan de individuele wensen van haar klant en legt alles helder uit. In tegenstelling tot andere klinieken hoefde ik mijn haar niet af te scheren. De grafts konden gewoon tussen mijn haren worden geplaatst. Natuurlijk kost dit meer tijd en aandacht van de arts, echter dit vindt de behandelde arts niet vervelend, het gaat haar echt om de klant en om te streven naar een optimale haardichtheid zonder risico’s en complicaties en verlies van grafts. De arts denkt voortdurend met je mee en heeft ervoor gezorgd dat mijn haardichtheid enorm is verbeterd. Ik denk dat deze kliniek zeer toegankelijk is voor vrouwen (mede omdat je je niet hoeft kaal te scheren) en de hersteltijd sneller is door het gebruik van geavanceerde technieken op het gebied van haartransplantaties.
De arts krijg van mij een Dikke Duim! Ga Zo Door!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

02 mei 2019

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

10
05 januari 2022 Haartransplantatie
“ uitstekend ” Jos

Na veel websites te hebben bezocht en heel veel filmpjes van andere klinieken te hebben bekeken op You-tube kwam ik voor mijn behandeling uiteindelijk…

90
13 mei 2022 Haartransplantatie
“ uitstekend ” Anonieme gebruiker

heel vakkundig team, met veel persoonlijke aandacht, die duidelijk zijn en geen loze beloftes geven of verkoop praatjes houden

88
18 januari 2022 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Liesbeth

Zeer lieve mensen, klantgericht