Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

89

“Beoordeling EClinic (Behandeling: Haartransplantatie)”

Als je voor een kliniek kiest ga je je eerst orienteren bij verschillende klinieken, dat heb ik gedaan. daarnaast heb ik ook via het internet veel informatie ingewonnen over de verschillende technieken die er op de markt zijn. Daarin is Eclinic evolutionair. Zij maken in de basis gebruik van de FUE techniek maar als de eerste grafts eruit zijn en ze moeten worden teruggeplaatst zijn zij anders dan alle andere klinieken. Er wordt niet in je gesneden met als gevolg veel bloed verlies waardoor het overzicht voor de arts moeilijk is wat het terug plaatsen minder nauwkeurig maakt.

Bij eClinic maken ze gebruik van een speciale prik pen noem ik het maar. Deze heeft als voordeel dat er relatief weinig bloed vloeit en ze met deze pen goed de groeirichting van de graft kunnen bepalen. daarnaast komen alle grafts ook direct op de juiste diepte. Ook als de verdoving is uitgewerkt valt het met de pijn heel erg mee. De eerste nacht redelijk geslapen en vandaag het verband eraf gehaald aan de achterzijde. de roodheid van het inplant gedeelte is al bijna weg. ben erg benieuwd hoe het eindresultaat eruit gaat zien maar dat weten we pas over 7 tot 12 maanden. Dus even afwachten nog.

Heb er tot nu toe geen spijt en kan deze kliniek iedereen aanraden. Vind hier ook het voordeel dat deze alleen maar haartransplantatie doen en verder niks en je bent de enige die die dag behandeld wordt, dus geen haast of lopende band werk. Ook heb je als klant je eigen ruimte voor die dag.

A
Andy

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Andy beveelt deze kliniek aan

12 december 2016

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

98
24 oktober 2023 Haartransplantatie
“ Oprecht consult ” Anonieme gebruiker

Fijn uitgebreid en oprecht consult geen verkoopgesprek maar tijd en heldere uitleg. Behandeling was zeer prettig en pijnloos. Elke stap wordt…

10
09 maart 2024 Haartransplantatie
“ Helemaal top! Zeker aan te raden. ” Olaf

Erg goede kliniek, vriendelijke, bekwame en deskundige medewerkers. Zij zijn juist wat kleiner waardoor het persoonlijk gaat en je de juiste aandacht…

10
11 maart 2024 Haartransplantatie
“ Perfect! ” Ruben

Na Eclinic als tip van een vriend gekregen te hebben contact opgenomen met de kliniek. Erg blij al met het resultaat