Ervaring bij EClinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Beoordeling eClinic (Behandeling: Haartransplantatie)”

Uitstekende ervaring gehad bij deze kliniek, van intake gesprek tot en met de behandeling, erg vriendelijke mensen die duidelijk alle stappen uitleggen, de arts gaf ook telkens wat er ging gebeuren, hier werd de tijd voor genomen en toch ging de behandeling erg snel. na de gemene verdovingsnaald niets meer gevoeld en na het uitwerken van de verdoving ook geen pijn gehad.

Ik ben in het intake gesprek overtuigd door de zogenaamde implanter pen die er voor zorgde dat ik niet allemaal sneetjes zou krijgen maar dat de haren er met beleid en onder een natuurlijk hoek in geplaatst zouden worden. Het is nu nog maar een paar dagen geleden maar het is duidelijk te zien dat het een natuurlijk resultaat zou geven.

Ik vond het ook erg goed dat ik met een duidelijke beschrijving en onderhoudsmiddelen en medicijnen naar huis ben gegaan. Kortom: absolute aanrader!

S
Simon

Kliniek: EClinic

Specialist: Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra (Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Simon beveelt deze kliniek aan

12 december 2016

1 reactie

Sandra

Zeer kundig, persoonlijk en prettig.
De arts drs Rozemarijn van Mondfrans-Hiemstra en haar assistenten hebben de intake, de behandeling en de nazorg gedaan. Er kwamen geen anderen aan te pas.
De uitleg is helder en vragen worden goed beantwoord. De kliniek ziet er mooi en verzorgd uit. De behandeling zelf verliep ook uiterst plezierig en is heel goed verlopen. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Kortom echt een aanrader!

Geplaatst op: 21 oktober 2018 11:31 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of

Reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van EClinic

92
14 november 2019 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Jasper

Inmiddels 2 behandelingen gehad, zag er behoorlijk tegenop, maar viel achteraf reuze mee. Rozemarijn en haar team zij zeer deskundig en …

10
20 juni 2019 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Terence

Ik kwam bij Eclinic door op internet te zoek naar een haartransplantatie kliniek. Toen ik op de website van Eclinic kwam zag alles er heel goed en…

10
20 juni 2019 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Terence

Ik kwam bij eClinic door op internet te zoek naar een haartransplantatie kliniek. Toen ik op de website van eClinic kwam zag alles er heel goed &…