Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Littekencorrectie

95

“Beoordeling Eberson Hair Clinic BV (Behandeling: Littekencorrectie)”

Als klein kind heb ik door een brandwond een kaal litteken op mijn achterhoofd opgelopen. Door middel van plastische chirurgie is het litteken iets kleiner geworden, maar nooit volledig verdwenen. Het is een strook van zo'n 1 cm breed en loopt van mijn kruin verticaal naar beneden (zo'n 7cm).

Verleden jaar besloot ik om te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van haartransplantaties. Na veel research op internet kwam ik erachter dat ook bij littekens ontstaan door brandwonden een haartransplantatie toegepast kan worden. Ik kwam op een gegeven moment terecht op de website van de Eberson Hair Clinic waar deze behandeling aangeboden werd. Na een prettig telefoongesprek met haarchirurg Harald Eberson zelf kwam ik een paar dagen later op consult.

Tijdens het consult bij Harald Eberson werd mij uitgelegd hoe een FUE-haartransplantatie in zijn werk gaat, de mogelijkheden en datgene wat ik zou kunnen verwachten als eindresultaat. Duidelijk werd dat een litteken - dankzij het harde littekenweefsel - meestal in twee delen behandeld moet worden om een goed eindresultaat te genereren.

Ik besloot om de behandeling te laten uitvoeren. In augustus 2015 vond mijn eerste (van twee) behandeling plaats. Het was een relatief kleine ingreep van zo'n 150 grafts en werd uitgevoerd door Harald Eberson en twee assistentes. De behandeling verliep vlekkeloos en na een paar uur zat ik alweer in de taxi terug naar huis.

Zo'n drie maanden later merkte ik dat de eerste haartjes begonnen te groeien. Een prachtige ervaring moet ik zeggen. Een half jaar tot een jaar na de behandeling was het grootste deel van de haren gaan groeien en het litteken was aanzienlijk kleiner en minder zichtbaar geworden.

Gisteren is door Harald Eberson de tweede behandeling uitgevoerd waarbij zo'n 120 grafts zijn geplaatst. Deze laatste behandeling moet er voor zorgen dat het litteken nagenoeg begroeid en onzichtbaar wordt. Ik ben zeer benieuwd en kijk uit naar het eindresultaat. Ik zie het met vertrouwen tegemoet!

T
Thomas

Kliniek: Eberson Hair Clinic BV

Specialist: Harald Eberson (Haartransplantatie specialist & Medisch directeur Eberson Hair Clinic.)

Behandeling: Littekencorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,5Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Thomas beveelt deze kliniek aan

20 juli 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

90
17 januari 2015 Littekencorrectie
“ Beoordeling Eberson Hair Clinic BV (Behandeling: Littekencorrectie) ” L

Ik heb de behandeling voor het corrigeren van het litteken als prettig en professioneel ervaren. Uiteindelijk heeft dokter Eberson meer grafts…