Ervaring bij Eberson Hair Clinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Beoordeling Eberson Hair Clinic (Behandeling: Haartransplantatie)”

Vier weken geleden (begin september 2014) heb ik een FUE behandeling ondergaan in het Eberson Hairclinic in Amsterdam. Omdat ik in het buitenland woon, heb ik klinieken in meerdere landen overwogen, inclusief Canada, Japan en België. Aanvankelijk heb ik ook een aantal van deze klinieken benaderd. Ik koos voor Eberson Hairclinic omdat dr Eberson zeer eerlijke informatie gaf en geen verwachtingen opwekte die niet realistisch waren. Hij heeft ook heel geduldig mijn vele vragen beantwoord.

Omdat ik voor deze behandeling speciaal uit het buitenland moest komen, was het voor mij ontzettend belangrijk dat alles volgens de afspraken ging verlopen. Dat was ook het geval; alles was heel goed georganiseerd.
De behandeling zelf ging heel soepel. Het is duidelijk dat dr Eberson veel ervaring hiermee heeft. Omdat ik zelf medisch specialist ben, kan ik vrijwel goed beoordelen of een collega ervaren is en met gemak zijn vak uitoefent en dat was zeker mijn indruk hier. Dr Eberson was zeer toegankelijk en open over de behandeling. Hij gaaf duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren. Zijn verpleegkundigen bleken ook zeer ervaren te zijn en het gehele team werkte heel goed samen. De behandeling was natuurlijk lang omdat ik meer dan 2000 grafts getransplanteerd kreeg. Het werd over twee dagen gedaan.

Ook de nazorg was heel goed geregeld. Dr Eberson heeft mij hele duidelijke instructies gegeven, mondeling en op schrift, voor de dagen en weken post procedure. Ik kreeg ook een shampoo en serum spray voor verzorging van het getransplanteerd gebied.

Het is nu 4 weken na de procedure. Ik ervaar nu enige schok-uitval wat te verwachten is. Beiden het donor en het transplantatie gebied gingen heel snel genezen zonder enkele complicaties. Er valt niets te merken van de procedure behalve het feit dat het hoofd vier weken geleden was geschoren.
Ik kan nog geen uitspraak maken over het eindresultaat. Ik hoop dat in circa 6 maanden te doen wanneer mijn nieuwe haargroei beoordeeld kan worden. Tot nu toe was de behandeling uitstekend. Samenvattend, denk ik dat dr Eberson een zeer ervaren specialist is. Zijn doel is het bereiken van het beste resultaat voor de klant zonder onredelijke verwachtingen op te weken.

I
Ian

1 review update

“Update toegevoegd op 24 september 2015”

Het is nu 1 jaar na mijn transplantie. Het resultaat is uitstekend!

Kliniek: Eberson Hair Clinic

Specialist: Harald Eberson (Haartransplantatie specialist & Medisch directeur Eberson Hair Clinic.)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • - Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Ian beveelt deze kliniek aan

07 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic

10
20 januari 2020 Haartransplantatie
“ Deskundig, Kwaliteit en ervaring ” M.

Een erg aangename ervaring om door het team van Eberson behandeld te worden.

10
17 januari 2020 Haartransplantatie
“ Topteam Eberson ” Niels

Na lange tijd twijfelen over waar en welke clinic ik zou gaan voor een haartransplantatie, ben ik via een vriend bij Eberson Hair Clinic gekomen.

92
24 mei 2020 Haartransplantatie
“ Kleinschalige kliniek met uitstekende service door lange ervaring ” Anonieme gebruiker

Fijn geholpen bij Eberson Hair Clinic. Geen grote commerciële partij maar een kleinschalig team professionals die op een fijne manier met je…