Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

98

“Goede ervaring”

Op 6 en 7 april ben ik behandeld in de Eberson Hair Clinic. Ik heb voor deze kliniek gekozen omdat ze altijd met een vast team van 3 mensen werken en dit al veel jaren op die manier doen met elkaar (dr. Eberson, Shirley en Nadja).



Eerlijk is eerlijk, het zijn 2 dagen die best wel zwaar zijn. Wat ik voornamelijk als onprettig heb ervaren is de positie waarin ik lag tijdens het uithalen van de grafts. Komt ook wel omdat je zo stil mogelijk wilt liggen..

Verder de behandeling goed doorgekomen. De arts Eberson, Shirley en Nadja gaven me een gerust gevoel en de behandeling zelf voeren ze soepel uit. Er waren aan het eind van de dag nog wat grafts over, maar geen gaatjes om ze in te doen. Toch hebben ze nog extra gaatjes bijgeprikt. Dat onderstreept voor mij dat ze er echt het maximale uit willen halen, en dat merk je in alles wat ze doen gedurende de dag! Zonder twijfel.

Ik zit nu in de tweede maand na de behandeling en het wachten is dus aangebroken. Alles valt of staat natuurlijk met het eindresultaat, maar ik heb hier veel vertrouwen in omdat de kliniek veel goede resultaten heeft (hier heb ik uitgebreid onderzoek naar verricht ;) ) en ze kundig/rustig overkwamen tijdens de behandeling. Ik zou nog steeds voor de Eberson Hair Clinic kiezen.

S
Steven

Kliniek: Eberson Hair Clinic BV

Specialist: Harald Eberson (Haartransplantatie specialist & Medisch directeur Eberson Hair Clinic.)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Steven beveelt deze kliniek aan

13 mei 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

98
19 maart 2024 Haartransplantatie
“ Vorig jaar behandeld en nu 11 maanden verder met een mooi resultaat ” Carl S.

Ben nu 2 keer behandeld bij deze kliniek. Tot nu toe zeer tevreden over de vlotte behandelingen en de top service die zij geven.

93
27 maart 2024 Haartransplantatie
“ Fijne kliniek met goede service ” Anonieme gebruiker

Bij Eberson Hairclinic geweest voor een haartransplantatie in verband met inhammen. Vanaf het begin tot nu toe uitstekend behandeld. Het consult was…

90
10 april 2024 Haartransplantatie
“ Topkliniek ” Anonieme gebruiker

De behandelaar straalt deskundigheid en vertrouwen uit. Geen mooie sales praatjes en duidelijk over wat de resultaten kunnen zijn. De behandeling zelf…