Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Deskundig, Kwaliteit en ervaring”

Een erg aangename ervaring om door het team van Eberson behandeld te worden.

Na een tijd oriënteren heb ik besloten om op 11 en 12 december 2019 een FUE HT te ondergaan (2500 grafts). Vooraf heb ik eerst een consult gesprek gehad met de arts kwalitatieve resultaten en eerlijkheid staan vooraan tijdens dit gesprek. De locatie waar Eberson gevestigd zit is modern en gemakkelijk te bereiken. Na het consult gesprek was ik bekend wat er kan en hoe het behandelingstraject en nazorg eruit gaat zien.

De behaalde resultaten, de indruk van de kliniek (ervaring) en de eerlijkheid van de arts/ team heeft mij doen kiezen voor Eberson.

De behandeling is mij positief bevallen. In de ochtend zag ik er nog tegenop, maar vanaf moment 1 ben ik op mijn gemak gesteld door het team. Om een goed resultaat te behalen is er gekozen om de HT in 2 dagen te doen (2500 grafts). In de ochtend is eerst een gesprek met de arts om de verwachtingen te bespreken. De haarlijn wordt afgetekend en in samenspraak wordt deze definitief gemaakt. De ervaring van het volledige team wordt ingezet om een natuurlijke haarlijn met volume te creëren.

Na het tekenen van de haarlijn heb ik plaats genomen in de behandelstoel. De verdoving werd ingebracht door de arts en hier heb ik weinig van gemerkt, omdat Eberson hier een afleiding voor heeft. Het uithalen van de grafts is door de assistenten gedaan onder toezicht van de arts. Een assistent haalt de grafts eruit waarna ze door de andere assistent worden gesorteerd. Het team is goed op elkaar ingespeeld, dit komt omdat het team al jarenlang met elkaar samen werkt. Na de verzorgde lunch door Eberson worden de kanalen in de middag door de arts gemaakt. Na het precisie werk van de arts zetten de assistenten onder toezicht van de arts al de grafts in de gemaakte kanalen. De dag erna zag er hetzelfde uit. De operatie is mij enorm meegevallen. In de middag heb ik netflix gekeken.

De nazorg van de kliniek was duidelijk door de instructies die ik mee kreeg. Vragen die ik had kreeg ik snel beantwoord via Whats app en de mail.

Inmiddels ben ik 5.5 week na de HT en nu is het wachten op het moment wanneer de haren uit de rustfase komen en gaan groeien.

Ik zou iedereen Eberson adviseren!

M
M.

Kliniek: Eberson Hair Clinic BV

Specialist: Harald Eberson (Haartransplantatie specialist & Medisch directeur Eberson Hair Clinic.)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
M. beveelt deze kliniek aan

20 januari 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

10
10 november 2023 Haartransplantatie
“ Deskundig advies, fijne sfeer en goede aftercare ” Michiel

Naar aanleiding van een advies gesprek (wat heel fijn liep) heb ik een afspraak gemaakt voor 2900 grafts. Dit werd over 2 dagen verdeeld en in die…

93
27 maart 2024 Haartransplantatie
“ Fijne kliniek met goede service ” Anonieme gebruiker

Bij Eberson Hairclinic geweest voor een haartransplantatie in verband met inhammen. Vanaf het begin tot nu toe uitstekend behandeld. Het consult was…

10
28 oktober 2023 Haartransplantatie
“ AMAZING RESULTS ” Anonieme gebruiker

Dr Eberson gave me a very good advice about hair transplants. It is my 3rd procedure in 8 years. I can't say enough how happy I am with the results.…