Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Top kliniek met ervaren team”

Overweeg je een haartransplantatie en doe je via internet je huiswerk, dan is de kans groot dat je bij Eberson uitkomt. Al bij het consult bleken de goede reviews op internet geen gebakken lucht. De dokter neemt de tijd voor je en is realistisch in wat wel en wat niet kan. Hij probeert je niets aan te smeren. Mede door middel van fotovoorbeelden geeft hij je een goede indruk van wat een behandeling inhoudt en - ook belangrijk - het traject na de behandeling.

De dag zelf is wat mensen die ook een haartransplantatie overwegen het meeste afschrikt: er hangt toch een medisch randje om het hele gebeuren. Maar met dit team is er geen enkele reden tot zorg. De dokter en twee assistenten vormen al jarenlang een ervaren en goed ingespeeld team dat je soepel en op een relaxte manier erdoorheen zal geleiden.

Je bent normaliter wel een dag zoet met een behandeling, en je bent dan ook de enige die ze zullen behandelen die dag. Ze nemen echt de tijd voor je. De behandeling is vanwege de verdoving en de zorgvuldigheid trouwens geheel pijnloos.

Na de behandeling voel je wel dat er 'iets' met je hoofd is gebeurd, maar hoofdpijn kon ik het nauwelijks noemen. Het was vooral de jeuk op mijn acherhoofd (waar ze de implantaten uithaalden om ze er, in mijn geval, voorin weer in te zetten) die mij bezighield. Je mag er niet aan krabben dus dit kan wel wat frustrerend zijn. Je kunt daar gelukkig wat calendula of koelgel op smeren om de last te verminderen. En verder moet je bedenken: het is logisch dat het jeukt, want het is aan het herstellen.

De nazorg is uitstekend. Via whatsapp bleef ik contact houden met iemand uit het team. Je kunt ze alles vragen, maar ze zijn zelf ook proactief in het geven van tips.

In mijn geval ben ik twee keer langs geweest. De eerste keer (anderhalf jaar geleden) voor een behandeling van twee dagen, er moest nogal wat gebeuren. Ik was zelf tevreden met het resultaat en kon mijn haar weer dragen zoals ik dat gewend was te doen.

Maar bij de controle bleek dat het team zelf nog niet helemaal tevreden was. Ze boden mij (kosteloos!) een tweede behandeling voor een dag aan. Na mijn eerste fijne ervaring en gezien het feit dat het geen geld koste, hoefde ik daar niet land over na te denken.

En dat is tekenend voor hoe dokter Eberson en zijn team tegen dit werk aankijken. Namelijk als vakman en -vrouwen die elke cliënt zien als een uniek persoon, waarbij op een realistische manier wordt gekeken naar het best mogelijke resultaat - en waarvoor dan ook alles wordt gedaan.

A
Arnout

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Arnout beveelt deze kliniek aan

18 januari 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

10
10 november 2023 Haartransplantatie
“ Deskundig advies, fijne sfeer en goede aftercare ” Michiel

Naar aanleiding van een advies gesprek (wat heel fijn liep) heb ik een afspraak gemaakt voor 2900 grafts. Dit werd over 2 dagen verdeeld en in die…

10
08 maart 2024 Haartransplantatie
“ Als ik vroeger alles op school had dan kreeg ik ook een 10. ” Martijn

Goede afstemming van de behoefte gecombineerd met deskundige collega’s.

10
07 december 2023 Haartransplantatie
“ Top ervaring ” Anne

Vanaf het begin tot het einde was alles echt enorm goed geregeld. De specialist, en ook het team, is zeer kundig en ik heb alles als zeer plezierig…