Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

94

“Persoonlijk, zorgzaam en eerlijk!”

Bovenstaande woorden omschrijven voor mij de kliniek. Ik ben na lang onderzoek en meerdere consulten een goede discussie aangegaan over de feiten en fabels welke ik heb vernomen bij mijn consulten door Nederland heen. Het eerste wat mij opviel is de eerlijkheid van de dokter.
Het consult vindt met de dokter zelf plaats! Hij zal realistisch en eerlijk met je zijn. Hij denkt verder dan alleen deze behandeling en wil een levenslange tevredenheid garanderen. Er wordt eerlijk aangegeven wat wel of niet mogelijk is, maar ook wat het te verwachten resultaat zal zijn. Uiteindelijk voor een tweede consult langs geweest, waarbij er moeiteloos tijd wordt gemaakt voor mij (beide consulten kosteloos).

Uiteindelijk de knoop doorgehakt en hier de behandeling ondergaan. Ik ben eerlijk gezegd geen fan van medische behandelingen. Dit voelde het personeel aan. Zowel de dokter als beide assistenten zijn zeer zorgzaam en vriendelijk. Er wordt geconcentreerd gewerkt en de hele dag is de focus op jou binnen de kliniek. Je bent de hele dag de enige patiënt. Kwaliteit is altijd de eerste prioriteit, dat merk je in de werkwijze, maar ook het feit dat er gerust 2 dagen wordt uitgetrokken voor de patiënt. Hier wordt niet massa werk verricht, maar precisie werk. Ze streven naar perfectie, nemen daarom de tijd en zijn zichtbaar trots op hun vak. Als patiënt voelde ik mij oprecht, gehoord en begrepen. Ook de haarlijn is zeer natuurlijk, en het 'oogsten' van de implantaten wordt zorgvuldig en nauwkeurig gedaan. Complimenten!

Na de behandeling ben ik goed geïnstrueerd over de nabehandeling, waarbij er veelvoudig eenvoudig contact kan worden gelegd na het consult. Ik voelde mij totaal niet bezwaard, heb tussentijds foto's en resultaten gedeeld (via app) en kreeg advies tijdens de nazorg!

Nu wacht ik op het resultaat. Ik verwacht niks anders dan het optimale resultaat. Ze zorgen dat zowel de behandeling, als de nazorg perfect verloopt en dit is wat iedere patiënt toch wilt? Een perfecte behandeling en weer een goede coupe?

Al met al is de kliniek op 1 ding uit: een zo goed mogelijk resultaat op de lange termijn, waarbij service, zorg en aandacht altijd de boventoon zullen voeren. In mijn opinie de beste kliniek van Nederland!

T
T

Kliniek: Eberson Hair Clinic BV

Specialist: Harald Eberson (Haartransplantatie specialist & Medisch directeur Eberson Hair Clinic.)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
T beveelt deze kliniek aan

12 november 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

10
08 maart 2024 Haartransplantatie
“ Als ik vroeger alles op school had dan kreeg ik ook een 10. ” Martijn

Goede afstemming van de behoefte gecombineerd met deskundige collega’s.

10
02 november 2023 Haartransplantatie
“ Zeer fijne kliniek ” Laurens

Voor de haartransplantatie heb ik nu mijn tweede behandeling in twee jaar tijd gehad bij Eberson Hair Clinic. Twee jaar terug het aangezicht laten…

10
02 november 2023 Haartransplantatie
“ Kort maar krachtig! ” Bastian

De dag van mijn behandeling verliep veel beter dan ik had verwacht. Het begon met de vriendelijke service bij het binnenkomen wat zich alleen maar…