Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

99

“Beoordeling Eberson Hair Clinic BV (Behandeling: Haartransplantatie)”

27 maart 2018 heb ik een haartransplantatie ondergaan bij Eberson Hair Clinic te Veenendaal. 6 weken vooraf had ik mijn vrijblijvende consultgesprek met Dr. Eberson hetgeen mij een zeer vertrouwd gevoel gaf. Vooraf veel haarklinieken bekeken via het internet echter mij viel op dat er in veel gevallen gestund wordt met prijzen wat mij bij een dergelijke ingreep niet het goede gevoel gaf.

De behandeling die ik onderging betrof 1500 haarcrafts. Op de dag zelf werd ik vriendelijk ontvangen. In de ochtend werden door Dr. Eberson en zijn team van twee assistentes, de haren weggehaald uit het donorgebied. De daaraan voorafgaande verdoving is te vergelijken met een tandartsverdoving; niet fijn maar goed te doen.

In de middag werden de geworven haren ingezet in het te behandelen gebied. Dr. Eberson en zijn twee vaste assistentes werken al jaren samen hetgeen merkbaar is in de goede en prettige samenwerking.

Na een dag van 09.00 tot 16.30 uur was mijn behandeling klaar. De eerste 4 nachten heb ik veelal zittend doorgebracht, ook s'nachts. Met name het donorgebied bleef in mijn geval tot 3 weken gevoelig. De roodheid van de huid nam gestaag af en op dit moment, 4 weken verder, is daar nauwelijks meer iets van te zien. Wel nog wat kleine wondjes/korstjes voelbaar maar nauwelijks zichtbaar.

Van het eindresultaat kan ik op dit moment niets zeggen want dat is, zoals bekend, pas zichtbaar na 5 tot 9 maanden. Al met al kan ik de kliniek van Dr. Eberson zeer aanbevelen .

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

25 april 2018

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

10
08 maart 2024 Haartransplantatie
“ Als ik vroeger alles op school had dan kreeg ik ook een 10. ” Martijn

Goede afstemming van de behoefte gecombineerd met deskundige collega’s.

10
10 november 2023 Haartransplantatie
“ Deskundig advies, fijne sfeer en goede aftercare ” Michiel

Naar aanleiding van een advies gesprek (wat heel fijn liep) heb ik een afspraak gemaakt voor 2900 grafts. Dit werd over 2 dagen verdeeld en in die…

90
10 april 2024 Haartransplantatie
“ Topkliniek ” Anonieme gebruiker

De behandelaar straalt deskundigheid en vertrouwen uit. Geen mooie sales praatjes en duidelijk over wat de resultaten kunnen zijn. De behandeling zelf…