Ervaring bij Eberson Hair Clinic BV

Beoordeling Haartransplantatie

96

“Beoordeling Eberson Hair Clinic BV (Behandeling: Haartransplantatie)”

Jaren lang hoorde ik, je hebt nog een behoorlijke haardos. En dan ineens begint je voorhoofd toch iets hoger te worden, de inhammen iets dieper. Binnen niet al te lange tijd toch kalend? Acceptatie of actie?
Na het bestuderen van een aantal websites koos ik voor Eberson Hair Clinic. Een duidelijke site met een goed verhaal en geen loze beloften. Actie dus. Het intake gesprek met Dr. Eberson was ongedwongen en al snel maakten we een afspraak voor de FUE haartransplantatie behandeling.
Voor de transplantatie van 1750 grafts werden 2 dagen gereserveerd. Hierdoor waren de dagen niet te lang voor behandelaars en patiënt. Ik heb dat als bijzonder prettig ervaren; bovendien is de sfeer huiselijk en ontspannen. Ik ben zeer netjes en kundig behandeld door Dr. Eberson en zijn assistente. Zelf de kleine schade na de eerste dag, het stoten van mijn hoofd, werd op dag 2 met humor en gerust stellende woorden hersteld. Van het transplantatiegebied heb ik geen last gehad, het donorgebied gaf wel wat napijn. De instructies, zeer duidelijk op schrift gesteld voor na de nabehandeling, krijg je mee evenals de verzorgingsmiddelen. Het is nu afwachten hoe het behandelde gebied zich ontwikkeld. Zeven weken na de ingreep zie ik al van alles gebeuren op mijn voorhoofd en ik heb er daarom alle vertrouwen in dat ik binnenkort weer een flinke haardos heb.

P
Piet

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Piet beveelt deze kliniek aan

26 september 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Eberson Hair Clinic BV

10
08 maart 2024 Haartransplantatie
“ Als ik vroeger alles op school had dan kreeg ik ook een 10. ” Martijn

Goede afstemming van de behoefte gecombineerd met deskundige collega’s.

10
23 oktober 2023 Haartransplantatie
“ Haartransplantatie ” Menno

Ben ongeveer een jaar geleden in contact gekomen met Eberson, Intake gedaan met een duidelijk uitleg en kreeg een goede uitleg over mijn eigen…

93
27 maart 2024 Haartransplantatie
“ Fijne kliniek met goede service ” Anonieme gebruiker

Bij Eberson Hairclinic geweest voor een haartransplantatie in verband met inhammen. Vanaf het begin tot nu toe uitstekend behandeld. Het consult was…