Ervaring bij DOCTORS AT SOAP Amsterdam Zuid

Beoordeling Lipfillers

90

“Uistekend”

Ik ben een gelukkige veertiger en had nooit de behoefte cosmetische ingrepen te doen. Het enige wat ik misschien zou willen, was wat vollere lippen.. Ik kende Doctors at Soap en wist dat zij vooral voor de natuurlijke look gaan, wat mij erg aansprak. Ik heb een gratis consult geboekt en een goed gesprek gehad over de mogelijkheden. Totaal geen pressure ook, dat vond ik heel prettig. Het heeft daarna nog best een tijd geduurd voor ik daadwerkelijk een afspraak voor liplippers maakte - ik vond het toch best een grote stap..
Ik kreeg een kleine hoeveelheid ingespoten en was tevreden met de behandeling en de arts. Maar zag weinig resultaat. Dus heb nog een volgende filler-afspraak gepland. Na de tweede sessie was het iets zichtbaarder. Maar ik wilde toch iets meer. Ik vond het prettig dat Doctors at Soap het rustig aan deden en ik niet met een 'duck face' naar buiten kwam - ik kon zo rustig wennen aan het resultaat. De derde afspraak was bij Broos van Alphen. Hij injecteerde ook wat fillers in de cupidoboog van mijn lippen en dat was de 'magic touch'! Na drie sessies ben ik super blij met het resultaat: ik heb eindelijk wat meer lippen, het past heel goed bij mijn gezicht en het resultaat is super natuurlijk! Mensen zeggen dat ik er fris uitzie, maar zien niet meteen wat ik heb laten doen. Love it!

E
Elke

Kliniek: DOCTORS AT SOAP Amsterdam Zuid

Specialist: Broos van Alphen (Cosmetisch arts KNMG )

Behandeling: Lipfillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Elke beveelt deze kliniek aan

07 februari 2022

Vergelijkbare beoordelingen van DOCTORS AT SOAP Amsterdam Zuid

92
05 december 2023 Lipfillers
“ Heel prettig ” Anonieme gebruiker

Hele prettige ervaring gehad. Lippen werden goed verdoofd en de arts vertelde elke stap die ze zette. Al met al heel tevreden!

10
13 februari 2024 Lipfillers
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam Zuid (Behandeling: Lipfillers) ” Anonieme gebruiker

Vorige week bij dr. Neeltje geweest voor lipfillers en vandaag op controle ivm mijn vakantie. Super fijn dat de assistent meedenkt met het plannen van…

10
06 november 2023 Lipfillers
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam Zuid (Behandeling: Lipfillers) ” Anonieme gebruiker

Super klantvriendelijk. Arts geeft duidelijk uitleg over de ingreep. Voelt je er op je gemak.