Ervaring bij DOCTORS AT SOAP Amsterdam

Beoordeling Botox

57

“Helaas niet tevreden over Botox behandelingen”

Twee maanden geleden heb ik mijn fronsrimpel laten behandelen met Botox. Twee weken na de behandeling ben ik terug geweest voor nacontrole en de arts concludeerde dat ik inderdaad nog kon fronsen. Hij heeft toen een kleine hoeveelheid Botox bijgespoten. Tijdens dit consult heb ik tevens mijn kraaienpootjes laten behandelen met Botox. Twee weken later merkte ik dat ik nog steeds goed kon fronsen en er was ook geen verschil te zien aan mijn kraaienpootjes tijdens het lachen. Ik heb telefonisch contact opgenomen met Doctors at Soap omdat deze 2 behandelingen mij ongeveer 300 euro hebben gekost en er totaal geen verschil zichtbaar was. Ik ben weer langs geweest op consult en heb aangegeven dat ik niet tevreden was met het resultaat. De arts gaf aan dat ze het resultaat mooi vond en dat ik over 2 maanden weer terug kon komen voor een herhaal behandeling.Ik heb eerder behandelingen uit laten voeren bij Doctors at Soap en daar was ik wel tevreden mee. Ik vind het dan ook erg jammer dat de botox behandelingen niet naar tevredenheid zijn verlopen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: DOCTORS AT SOAP Amsterdam

Behandeling: Botox

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 6,0Deskundigheid medische staf
  • 4,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

09 oktober 2020

Vergelijkbare beoordelingen van DOCTORS AT SOAP Amsterdam

98
15 juli 2021 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Marit

Fijne welkomst, zeer vriendelijk geholpen door de artsen assistent Debbie. Voelde me gehoord en zeer op mijn gemak, ondanks dat ik het spannend vond.

99
19 oktober 2021 Botox
“ Beoordeling DOCTORS AT SOAP Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Hele fijne behandeling. Goed resultaat.

10
11 oktober 2021 Botox
“ Top! ” Anonieme gebruiker

Ik was best zenuwachtig voor de botox behandeling, maar Neeltje heeft mij direct gerustgesteld en het ziet er echt prachtig uit! Super blij mee!!