Ervaring bij DG Clinic

Beoordeling Buikwandcorrectie

92

“Prachtig resultaat fijne chirurg!”

Ik zou eigenlijk geopereerd worden op 26 aug. Maar er kwam eerder een plekje vrij, fijn! Geopereerd door Dr grabietz in kliniek Janssen. Wat een fijne ervaring. leuke meiden van de anesthesie, waardoor de zenuwen weg waren. ook de verpleegsters waren top en hebben mij goed verzorgd, ik heb zelfs lekker geslapen de nacht dat ik moest blijven. Dr grabietz is een fijne arts waar ik direct een goed gevoel bij had. Hij is recht door zee en zegt het zoals het is.
Ik heb heb een buikwandcorrectie gehad met rectus diastase. (overtollig vel en vet weggehaald van zwangerschappen)
De pijn was bij mij minimaal, het viel reuze mee alleen de drains waren de eerste dagen oncomfortabel. In eerste instantie wel geschrokken van het litteken het is echt groot en ziet er de eerste weken uit als een oorlogs wond. Maar ik kon wel al goed zien hoe het er uit zou gaan zien, nu 3 weken later ziet het er alweer rustig uit. Ik heb weer een platte buik en kan gewoon weer broeken en jurken aan!
Enige minpunt was dat de communicatie iets minder was voor de operatie, maar misschien kwam dat omdat de operatie sneller dan gepland was. ik kreeg op dinsdag te horen dat ik de maandag erop geholpen zou worden. pas de vrijdag kreeg ik de mail met de tijd en locatie, in de mail stond ook dat ik een buikband en steunkousen mee moest nemen. Echter werd mij tijdens het consult verteld dat de prijs inclusief was en had ook nooit iets gehoord over steunkousen, dus de buikband moest ik terplekken in de kliniek kopen en de kousen heb ik maar zsm besteld via internet. De buikband die ik daar kon kopen is oncomfortabel en snijd en schuurt dus ik had dit liever van tevoren geweten zodat tijd had om zelf iets te zoeken.

Voor de rest heb ik het super ervaren, geen moment spijt gehad en ben ik blij dat ik voor de praktijk maar vooral voor Dr Grabietz gekozen heb!

M
Mandy

Kliniek: DG Clinic

Behandeling: Buikwandcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Mandy beveelt deze kliniek aan

01 september 2020

Vergelijkbare beoordelingen van DG Clinic

98
28 december 2014 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling DG Clinic (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Jeannette

Door positieve ervaringen van mijn man bij praktijk Gabriels, heb ik de stap genomen om een afspraak te maken met Diana. Door intensieve krachtsport…