Ervaring bij De Huidkliniek Zwolle

Beoordeling Fillers

37

“Beoordeling De Huidkliniek Zwolle (Behandeling: Fillers)”

In eerste instantie was ik tevreden na bijgevuld te zijn in traangootjes (eerder behandeld in andere kliniek) met fillers tegen wallen. Echter na 2 weken begon een behoorlijke zwelling, plaatselijk onder ogen. Het leek alsof ik enorme vochtwallen had! Het scheen een beetje blauwig/glazig door de huid. Twee keer terug geweest: oplossen van de fillers werd afgeraden. De fillers zouden goed geplaatst zijn en niet teveel gebruikt. Voor de 3e keer terug en wederom werd gezegd dat de fillers niet weggehaald zouden worden! Het zou niet nodig zijn maar de zijkant werd bijgespoten zodat de vochtwal niet teveel zou opvallen. Ik zou dan de helft moeten betalen, als tegemoetkoming. Een paar dagen leek dit de oplossing. Echter er ontstond een soort kring onder mijn gehele oog!! Echt heel lelijk. Mensen kwamen naar me toe met de vraag wat ik met mijn ogen had! Ik zag er gewoon slechter uit!
In Amsterdam hebben ze de filler wel opgelost met hyaluronidase. Dit had ik meteen moeten laten doen!! Zo mooi! Ik voel me verkeerd voorgelicht door Dermaclinics en dacht dat ze de intentie hadden om me werkelijk tegemoet te komen, Nu voel ik me slachtoffer van de zakelijkheid van Dermaclinics, oplossen met hyaluronidase kost hen natuurlijk dubbel geld. Ik ben ruim 500 euro kwijt en een andere kliniek moet het nu goedmaken. Dokter Frodo doet dit kosteloos voor mij. Echt top! Geen Zwolle meer voor mij!

R
Rens

Kliniek: De Huidkliniek Zwolle

Specialist: A. den Dulk (Anesthesioloog)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 4,0Het consultgesprek
  • 4,3Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Rens beveelt deze kliniek niet aan

21 december 2016

Vergelijkbare beoordelingen van De Huidkliniek Zwolle

10
23 juli 2020 Fillers
“ Beoordeling De Huidkliniek Zwolle (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Goede begeleiding over wat je wel en niet moet doen. Goed advies over alles: fillers, botox en huidverzorging.

90
28 maart 2017 Fillers
“ Beoordeling De Huidkliniek Zwolle (Behandeling: Fillers) ” Lily

Goed gelijk resultaat :-)

99
26 april 2016 Fillers
“ Beoordeling De Huidkliniek Zwolle (Behandeling: Fillers) ” Anna

Ik heb een filler behandeling gehad onder mijn ogen, het resultaat is heel mooi. Ik zie er veel uitgeruster uit! Ik heb al een aantal behandelingen…