Ervaring bij De Mariannehoeve

Beoordeling Kalknagels - Schimmelnagels

49

“Beoordeling De Mariannehoeve (Behandeling: Kalknagels - Schimmelnagels)”

Ik had één kalknageltje, die ik voor 85,- wilde laten behandelen (2x frezen, 2x laseren), maar omdat de nagel ernaast ook een hoekje wit was adviseerde men: alle nagels behandelen voor 399,-, terwijl zeker de andere voet er helemaal gezond uitzag (en m.i. da nagels vd andere voet ook, maar ik begrijp dat men geen risico wil nemen).
Toch werden de goede nagels niet altijd en niet allemaal meegenomen in de behandeling. Toen ik vroeg waarom zei ze: Ach mevrouw, die zien er nog zo goed uit, en dat terwijl diezelfde vrouw me eerder had verteld dat alle nagels beslist behandeld moesten worden.
Ik had van te voren verteld dat ik 2x 1/2 jaar Naloc had gebruikt. Toen ik bij de apotheek navraag deed wat er nu precies in het flesje voor de nagels zat, waar ik ze thuis dagelijks mee moest lakken, zei de apotheek: het lijkt een slappere concentratie van Naloc. En die werkte dus al niet. Later las ik dat laseren (verwarmen met de laser) de schimmel niet dood. Bij navraag bij een andere pedicure zei deze zelfs: waarom is niet getest of het een schimmel- of kalknagel is? De behandeling hiervan is immers niet gelijk.

R
Rie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • - Telefonische bereikbaarheid
  • 6,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 3,0Deskundigheid medische staf
  • 5,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Rie beveelt deze kliniek niet aan

01 april 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder