Ervaring bij De Hoffkliniek

Beoordeling Neuscorrectie

99

“Beoordeling De Hoffkliniek (Behandeling: Neuscorrectie)”

Op jonge leeftijd heb ik mijn neus gebroken, hierdoor heb ik een grote bult op mijn neusbrug gekregen, een nasale stem en "vol" gevoel. Ik was vrijwel altijd verkouden en kreeg weinig zuurstof door mijn neus. Daarnaast merkte ik dat ik steeds meer moeite kreeg met mijn neus en hier sociaal ook onder ging lijden, dit was voor mij het besluit er iets aan te doen, aangezien dit erger en erger werd.
Ik ben in meerdere ziekenhuizen in Nederland geweest en hierbij kreeg ik te horen dat er niks aan de hand was(met de functie van mijn neus) en zij gaven aan dat zij die bult wel konden weg halen maar dit zou dan wel met een open ingreep gebeuren. Ik ben heel litteken-gevoelig dus ik zou met twee kleine littekens van minimaal 1 cm onder mijn neus blijven als ik hier iets aan wilde laten doen. Echter kwam ik via via op de site van De Hoffkliniek (Maaseik) terecht.

En ik heb meteen gebeld en kreeg Evelyne aan de lijn. Ik werd vriendelijk geholpen en zij wees mij op consult via de mail, omdat ik zelf uit Zuid-Holland kom en de kliniek net over de grens in België. Dus mijn eerste consult heb ik via de mail gehad. Ik heb mijn verhaal gedaan, vertelt waar mijn irritatie punten lagen en wat ik graag zou willen. Daarnaast heb ik foto's mee gestuurd. Ik kreeg binnen een week een mail terug van Dokter Jeff Hoeyberghs, met de mogelijkheden die zij konden bieden en zij gaven aan dat ik niet te veel moest laten doen, alleen mijn neusbrug was voldoende. Ik had zelf het gevoel alsof dit niet genoeg zou zijn om mij het beeld te geven wat ik zou willen, mede door negatieve zelfbeeld.

De dag van de ingreep werd ik vriendelijk ontvangen door Evelyne (de vrouw van Dokter Jeff Hoeyberghs) en ook mijn vader/chauffeur werd goed verzorgt. Ik kreeg voor de ingreep nog een consult waarin Jeff Hoeyberghs keek wat er nodig en wat haalbaar was. Hij tekende de contour van mijn gezicht en tekende hierin wat hij zou doen. Ik was meteen heel opgelucht en had er weer vertrouwen in. Vervolgens werd ik nog even naar de wachtkamer gebracht en kreeg ik vast rust gevende medicatie. Ik was erg nerveus maar werd goed gerust gesteld en voelde me erg op mijn gemak door Evelyne. (het was erg fijn een keer geen nummertje te zijn in massa ziekenhuis, maar bij naam aangesproken te worden en met zorg behandeld te worden)
Vervolgens werd ik gehaald door iemand van medische team, verpleegkundige, zij hielp mij in mijn operatie kleding en naar de tafel. Zij behandelen je ook heel vriendelijk en liefdevol. Ook toen ik door de spanning van operatie (en situatie van thuis/zieke moeder) in combinatie met de narcose erg emotioneel werd, werd ik heel goed en vriendelijk opgevangen. Ze waren heel erg lief voor mij en stelde mij gerust. Vervolgens kreeg ik een roesje en is ingreep gedaan. Toen ik wakker werd ben ik in uitslaap bed gelegd en heb vervolgens tijdje gerust, tussendoor hebben zij mijn vader ingelicht over de ingreep (en mijn emoties). En hebben ze hem ook even laten komen, dit was ook erg fijn. Na een aantal uurtjes en wat drinken mocht ik weer naar huis. Je krijgt ook een nummer mee voor als er problemen zijn of als je ongerust bent over zaken.

De ingreep bleek al snel een goed resultaat te hebben gegeven. Ik had een mooie neus: de bult was van mijn neusbrug! ? Ook bleek achteraf dat er een neusgat dicht zat doordat ik hem ook gebroken had, dit heeft Dokter Jeff Hoeyberghs meteen herstelt en vanaf moment dat ik mocht/moest gaan ademen door mijn neus merkte ik meteen een duidelijk verschil. Ik heb wel ruim een week bont en blauw en geel gezien maar dit trok vrij snel weg. Het gips werd er na 5 dagen af gehaald door Dokter Jeff Hoeyberghs en werd even goed schoongemaakt door Evelyne die je intussen gerust stelt. Want een nieuw gezicht/nieuwe neus kan best schrikken zijn zeker als er zoveel vocht in zit. Maar mijn nieuwe zijaanzicht was al duidelijk zichtbaar en dit maakte meteen heel veel goed.

Kortom geweldig resultaat, echt levens veranderd!! En geweldige, lieve mensen die je goed, persoonlijk en vriendelijk behandelen. Echt heel erg bedankt Evelyne, het medische team en Dokter Jeff Hoeyberghs.

K
Karlijn

Kliniek: De Hoffkliniek

Specialist: Jeff Hoeyberghs (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,4Telefonische bereikbaarheid
  • 9,5Klantvriendelijkheid
  • 9,8Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Karlijn beveelt deze kliniek aan

11 maart 2015

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van De Hoffkliniek

10
31 mei 2012 Neuscorrectie
“ Beoordeling De Hoffkliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Marielle

Op alles krijgt deze kliniek van mij een 10 op 10: ervaring, eerlijkheid, professionaliteit, inlevingsvermogen, huiselijkheid, vriendelijkheid,…

91
06 april 2015 Neuscorrectie
“ Beoordeling De Hoffkliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Claudia

Zoals ik al kon lezen op zowel deze website of andere media, deze man heeft aan een paar woorden genoeg en heeft zoveel ervaring dat hij zelf al…

95
05 maart 2012 Neuscorrectie
“ Beoordeling De Hoffkliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Ralph

Heb een neuscorrectie laten doen vanwege een bult op me neus, deze kliniek heeft mij keurig geholpen en is naar mijn ogen erg deskundig.