Ervaring bij De Hoffkliniek

Beoordeling Neuscorrectie

18

“Beoordeling De Hoffkliniek (Behandeling: Neuscorrectie)”

Mijn 'neusdeconstructie' vond plaats onder een 'slaaproesje'. Mijn operatie duurde slechts 30 minuten. Ik ging binnen voor een totale neuscorrectie. Oorspronkelijk is de gemiddelde duur van een totale neuscorrectie is 2 uur en een half.

Ik had een (subtiele) hangende columella en een kleine hump op mijn primaire neus. Ik wou slechts een subtiele verandering. Helaas heeft deze arts teveel neuskraakbeen weggehaald uit mijn neus, waardoor ik passageproblemen heb. Voor de operatie had ik nooit problemen met mijn ademhaling.

Niet alleen functioneel maar ook het esthetische aspect van mijn neus is niet om over te spreken. Mijn nieuwe neus staat licht scheef ( wat voor de operatie niet zo was). Na mijn operatie is mijn hangende columella verdubbeld in omgang. Mijn columella is nu groot en raar na mij operatie.

Ook zie je op onderstaande foto een soort kraakbeenpropje in mijn neusgat. Dit is een deel van mijn 'mediale crus' dit is kraakbeen die niet zichtbaar hoort te zijn! Voor mijn operatie had ik geen kraakbeenprop in mijn neusgat. Ik ben nu bijna 4 maanden na mijn operatie, en ben aan het wachten op een hersteloperatie (deze kan pas plaats vinden na 1 jaar) Uiteraard ga ik mijn neus laten herstellen door een arts gespecialiseerd in aangezichtschirurgie en neuscorrecties!

Op mijn eerste consult was de arts zeer vriendelijk, ook is zijn secretaresse super vriendelijk en lijkt het alsof ze van geen kwaad is bewust. Alles verliep soepel totdat het bedrag van mijn operatie op hun rekening was gestort. Op mijn operatiedag was het verpleegpersoneel bruut. En over de nazorg valt ook niet te spreken. 7 dagen na mijn operatie kon mijn neuskapje worden verwijderd. Mijn neuskapje werd letterlijk van mijn gezicht afgerukt, en ik mocht naar huis gaan met de taperestanten aan mijn gezicht geplakt. Thuis verwijderde ik de taperestanten met ether. Toch was het ergste wat ik zag toen mijn neuskapje verwijderd was, mijn neus stond scheef en ik had een veel te grote columella. Ik kan zeggen dat mijn originele neus mooier was dan wat ik nu heb gekregen. Om deze mislukte neus te laten herstellen gaat het mij dubbel zoveel geld kosten.


MENSEN WEES GEWAARSCHUWD! Doe voldoende opzoekingswerk vooraleer je aan deze operatie begint!

Flower90

Kliniek: De Hoffkliniek

Specialist: Jeff Hoeyberghs (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 5,0Klantvriendelijkheid
  • 1,6Het consultgesprek
  • 1,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Flower90 beveelt deze kliniek niet aan

20 oktober 2014

9 reacties

Assepoester

ow wat erg joh ik wilde juist over 2 maanden mijn neus laten doen bij de hofkliniek. ik ben namelijk al op gesprek geweest in december en daarbij was de dokter ook erg gehaast en ik kreeg weinig uitleg. vandaar dat ik al twijfelde mar omdat het maar 3600 euro kosten om mijn hele neus te laten doen en in hollan 5600 dacht ik dat dit wel erg veel scheelde maar nu denk ik er toch nog even overna.

Geplaatst op: 23 januari 2015 13:30 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Flower90

Een goede tip die ik je kan geven is wanneer je op consult gaat bij een arts om te vragen naar zijn galerij van foto's van de personen wie hij al geopereerd heeft om de voor en na foto's te zien. (of hij al moeilijke neuzen heeft hersteld)Dit vind ik ook een interessante ervaring om te lezen van iemand die geopereerd is in België (en het is geslaagd :D) : http://www.realself.com/review/belgium-rhinoplasty-journey-dr-oelbrandt ( en operaties bij personen met een donkere huid (etnische rassen) zijn moeilijker uit te voeren omdat die personen een dikkere huid hebben) dus als een arts dit al goed kan uitvoeren :). Zeker niet in termen denken van wie is het goedkoopst maar wie is het best

Geplaatst op: 24 januari 2015 05:11 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Assepoester

nou ik was juist van plan om mijn neus bij de hof kliniek te laten doen, ik ben namelijk in december al op gesprek geweest en daar was de dokter wel gehaast en wilde het liefst so snel mogelijk door. maar ik dacht het kost 3600 en in holland 5600 dus het scheelt wel erg veel geld. maar nu ik jou ervaring leer denk ik wel 2 x na

Geplaatst op: 23 januari 2015 13:32 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Flower90

Ik ben blij, dat je mijn ervaring gelezen hebt en ik je heb kunnen helpen. Al van toen ik tiener was stoorde ik mij aan mijn 'bult' en de voor en na foto's op het internet zien er heel verleidelijk uit. Je ziet de geslaagde voor en na foto's en denkt wow dit wil ik ook...

Ik had er nooit bij stilgestaan dat een neuscorrectie 1 van de moeilijkste ingrepen was binnen de plastische chirurgie... Op het internet lees je wanneer je neuskapje eraf gaat en je bent niet tevreden van de 'vorm' dan zit het niet goed.

Als je ervaringen op het internet leest van laat ik maar zeggen mislukte operaties, lees je dat het mentaal heel zwaar is. Ik wens het zeker niemand toe, ik wil ook niet als 'zwartgallig' overkomen, maar eerder mensen waarschuwen, omdat ik mij ook via deze website heb gebaseerd door al de positieve ervaringen te lezen... en heb ik vluchtig besloten om mij te laten opereren. Ik heb ook foto's erop geplaatst omdat foto's meer zeggen dan woorden.

Op forums als realself.com heb je heel veel ervaringen van geslaagde en helaas ook mislukte operaties die je kunt lezen, deze website is wel in het engels. ;
dit is ook een interessante ervaring om te lezen in het nederlands : http://mijnneusoperatie.nl/?page_id=7 en bij deze persoon is zijn neus ook opgelost :)

dit is ook een goed forum met veel ervaringen op: http://www.neuscorrectie-forum.nl/viewtopic.php?f=2&t=482 Ik heb ook de serie 'botched' bekeken, dat is een Amerikaanse serie over personen die mislukte operaties achter de rug hebben, en waar 2 chirurgen (dr. nassif & dr. dubrow) ze herstellen. En zei zeggen 'You get what you pay for', ge krijgt waarvoor je betaalt, dus als het om je lichaam gaat, is het beter €2000 meer betalen voor iets dat goed is uitgevoerd. (er zijn bijvoorbeeld veel mensn die overvliegen naar het buitenland om voor spotprijsjes geopereerd te worden maar helaas verminkt terug keren, en uiteindelijk kost het je dan meer geld)

Ik wens je nog veel geluk bij je zoektocht, en ik raad je aan om verschillende ervaringen te lezen

Geplaatst op: 24 januari 2015 04:51 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Lieve

Beste Patient(e),
Bij de HOFFkliniek wordt het neuskapje na 4/5 dagen verwijderd, en zeker niet 7. Bovendien vindt de uitgangscontrole plaats op 4 maanden en indien er dan iets niet "in de haak" zou zijn, wordt meteen een gratis herstelingreep ingepland. WAT U ZEGT OVER 1 JAAR WACHTEN klopt dus ook helemaal niet. ALS u al door Dr. Hoeyberghs geopereerd werd, bent u in elk geval niet op eindcontrole geweest en WEET hij niet eens dat er wat mis is. Uw ervaring op deze manier delen, zonder dit aan uw arts te hebben voorgelegd, is pure LASTER EN EERROOF ten opzichte van onze kliniek. Ik kan in mijn patientenbestand niemand terugvinden met uw profiel en wij hebben ook geen ontevreden patienten in ons klachtenbestand over de periode waarin u geopereerd zou zijn. Het is natuurlijk gemakkelijk om anoniem dingen te posten, bedankt daarvoor, want het zal ons niet tegenhouden op dezelfde positieve manier als altijd met onze 95% tevreden patienten om te gaan!

Evelyne Schols
HOFFkliniek

Geplaatst op: 03 februari 2015 11:07 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Flower90

Na 3 maand was ik al voor second opinions gegaan bij andere artsen en daar werd er mij verteld dat er teveel kraakbeen uit mijn neus was gehaald. Dus om op eindcontrole te gaan en een gratis 'hersteloperatie' dan wordt ik liever geopereerd oor iemand die gespecialiseerd is in hersteloperaties. Ook vertelden ze mij op de consult dat het best is om 1 jaar te wachten omdat je neus 1 jaar nodig heeft om volledig te ontzwellen. (ook indien voor de mensen die digitale tv hebben en de zender E! hebben, daar heb je de serie 'botched' waar 2 Amerikaanse topchirurgen mensen met hun eerder uitgevoerde plastische chirurgie herstellen. Ik dacht dat deze website was om ervaringen te delen, en dit was mijn ervaring. Ik zal dan bij de '5%' zitten van ontevreden patiënten. Ik wou mensen meedelen dat een operatie nog steeds een operatie is en alle operaties risico's met zich meebrengen. Ik ben zeker geen tegenstander van plastische chirurgie maar het is zeker belangrijk dat mensen zich voldoende informeren, want ik dacht ook niet dat ik bij de 'ongelukkigen' ging zitten.

Geplaatst op: 04 februari 2015 01:21 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
RCP

Beste Flower90,

Ik had graag kontakt met jou ...
Is dit mogelijk AUB.

Heb ook nare ervaring met zelfde arts als jij . Mag ik eens met jou
praten , mailen ,enz. ??
Ik plaats mijn ervaring nog niet , want "de zaak" is nog lopende .

Graag reactie terug aub ... Dit is mijn mail ; via dit adres kan ik je via een
vriend kontakteren . [email protected]
Mag ik jou gegevens ?

R.

Geplaatst op: 23 mei 2016 15:33 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Pino

Graag zou ik ook met u willen spreken ?

De eerste operatie was nefast en een ramp. De correctie is nog steeds een ramp.
We begrijpen ook niet dat een chirurg tussen 15 a 30 min een complete neusoperatie kan uitvoeren.
We hebben van alle stappen foto's genomen en je moet geen chirug zijn om te zien dat het compleet verkeerd gedaan is.
Kan je mij uw gegevens nalaten op [email protected]?

Alvast bedankt.

Geplaatst op: 14 juli 2017 11:57 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Pino

Graag zou ik ook met u willen spreken ?

De eerste operatie was nefast en een ramp. De correctie is nog steeds een ramp.
We begrijpen ook niet dat een chirurg tussen 15 a 30 min een complete neusoperatie kan uitvoeren.
We hebben van alle stappen foto's genomen en je moet geen chirug zijn om te zien dat het compleet verkeerd gedaan is.
Kan je mij uw gegevens nalaten op [email protected]?

Geplaatst op: 14 juli 2017 12:18 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of

Reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van De Hoffkliniek

89
20 december 2015 Neuscorrectie
“ Beoordeling De Hoffkliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Greif

het is mij super !!mee gevallen had dit nooit gedacht, had zo veel bang van de pijn en had mijn bedenkingen met de roes verdoving ik moet zegge ik zou…

94
05 april 2018 Neuscorrectie
“ Beoordeling De Hoffkliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Mijn neuscorrectie was een redelijk gecompliceerd geval. De arts heeft me goed, duidelijk en volledig voorzien van de mogelijkheden en de manier van…

10
31 mei 2012 Neuscorrectie
“ Beoordeling De Hoffkliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Marielle

Op alles krijgt deze kliniek van mij een 10 op 10: ervaring, eerlijkheid, professionaliteit, inlevingsvermogen, huiselijkheid, vriendelijkheid,…