Ervaring bij Clinique Dr. Don

Beoordeling Liposuctie

96

“Uitstekend ”

Loop al vanaf ongeveer mijn veertiende met het probleem lipodeem alleen had ik zelf geen idee wat het was tot 30 jaar later mij iemand erop wees en ik na veel research bij Clinique Dr Don kwam. Na een consult kreeg ik te horen dat het idd om lipodeem ging, eindelijk had het een naam en hoorde ik dat dus niet aan mij lag (wat ik al die jaren dacht en ook van huisarts te horen had gekregen)
Om lang verhaal kort te maken, ik besloot voor de ingrepen.
1e onderbenen en binnenkant bovenbenen en gedeelte knieën
2e rest bovenbenen en rest knieën
3e de armen
4e buik en flanken
Ben bij alle ingrepen goed ingelicht en kon altijd bellen of afspraak maken voor vragen. Tijdens de ingreep waar ik erg zenuwachtig voor was werd ik gelijk op mijn gemak gesteld en er hing een fijne sfeer in de OK. Heb het ook als zeer prettig ervaren dat er iemand bij mijn hoofd zat om mijn hand vast te houden indien nodig en die met je ging praten, eigenlijk gewoon erg gezellig en zo had ik hoofd niet continu bij de ingreep. Dr Don vertelde elke keer wat hij ging doen en kletste vaak ook gezellig met ons mee waardoor erg een hele relaxte sfeer was.
Na de ingreep werd tijd genomen om te kijken of alles naar wens was en indien nodig werd hier en daar nog iets gedaan.
De assistentes waren erg duidelijk en erg gezellig. Na ingreep verblijf je een nacht in een zorghotel in de buurt, wat ik erg prettig vindt aangezien je lekt als een waterval de eerste uren. Samen met mijn moeder die alle keren is mee geweest vonden wij dit een fijne ervaring. S’ochtend kwam de assistent mij helpen met alles en konden we weer naar huis.
Mijn laatste ingreep is nu bijna een week geleden en mijn eerste nu 9 maanden en ik ben nu al erg tevreden. Mijn benen doen geen pijn meer en kan mijn dagelijkse activiteiten zonder pijn doen, kan ik ziet half uitleggen hoe fantastisch dat is!! Heb zelfs voor het eerst sinds zeker 25 jaar een korte broek aangehad afgelopen zomer.
Bij deze wil ik Dr Don en zijn assistentes nogmaals heel hartelijk danken!!!! Dit is echt een nieuwe start in mijn leven. Bedankt dat jullie dat mede hebben mogelijk gemaakt. Voel me voor het eerst sinds 30 jaar weer prettiger in mijn vel.

K
Kira

Kliniek: Clinique Dr. Don

Specialist: Donald E. Ottens (Cosmetisch medisch specialist)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Kira beveelt deze kliniek aan

29 september 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Clinique Dr. Don

94
06 januari 2024 Liposuctie
“ Alles was uitstekend ” Anonieme gebruiker

Het is nu een week geleden na de ingreep bij Dr.Don clinique ben zeer tevreden.

97
03 januari 2024 Liposuctie
“ Positieve ervaring ” Anonieme gebruiker

Het was een zeer positieve ervaring Alles ging rustig en op een erg vriendelijke manier

10
07 december 2023 Liposuctie
“ Ik heb genoten en ben blij dat ik bij deze kliniek ben terechtgekomen. ” Anonieme gebruiker

Dr don is geweldig. hij is eerlijk en hij neemt de tijd voor elk persoon. Ook het team is geweldig. Vriendelijk, professioneel, kalm en gastvrij.