Ervaring bij Clinique Dr. Don

Beoordeling Liposuctie

98

“Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie)”

Dr. Don was de 3e arts bij wie ik op consult ging en zodoende kon ik dus goed vergelijken. Als enigste van de 3 artsen maakte Dr. Don gebruik van een echoscopie apparaat waardoor hij heel nauwkeurig kon (laten) zien hoe dik de vetlaag was en realistisch kon aangeven wat ik kon verwachten. In mijn geval ging het om heel weinig vet en daar was hij heel eerlijk en open over. Commercieel belang was hierbij absoluut niet aan de orde. Ook nam hij uitgebreid de tijd voor mij. Al met al gaf mij dit veel vertrouwen om door hem de lipo uit te laten voeren.

3 dagen geleden heb ik de liposuctie aan buik en lovehandles ondergaan. De inpreep is zeker niet prettig maar wel heel goed te doen. Achteraf kan ik eerlijk zeggen dat mijn angst voor pijn groter was dan de daadwerkelijke pijn zelf. De verdovende vloeistof aanbrengen vond ik het meest onprettig maar op enkele plekken na wel goed te doen qua pijn. Dr. Don heeft hier uitgebreid de tijd voor genomen om alles zo rustig en goed mogelijk te verdoven. Van de liposuctie zelf voelde ik (ook weer op een paar plekken na) nauwelijks iets en van de aansluitende laserbehandeling zelfs helemaal niks.

Dr. Don en zijn assistente waren al die tijd ongelofelijk geduldig, lief, voorzichtig en kundig. Ik heb me heel veilig gevoeld bij hen.

De na-pijn is goed te doen. Ik heb eigenlijk maar 2 x paracetamol hoeven nemen.
Het resultaat is nu al verbluffend ondanks dat er bij mij maar weinig vet weggehaald kon worden. Voor het eerst in mijn leven heb ik een taille:-) Tijdens de ingreep liet de assistente mij al een foto zien van hoe mijn flanken er op dat moment uit zagen... dat was al zo waanzinnig mooi! Ook heb ik nauwelijks blauwe plekken (misschien omdat ik Arnica neem?) maar uiteraard wel zwelling.

Als je een liposuctie overweegt dan kan ik je Dr. Don van harte aanbevelen!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Clinique Dr. Don

Specialist: Donald E. Ottens (Cosmetisch medisch specialist)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

08 april 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Clinique Dr. Don

84
19 maart 2024 Liposuctie
“ Fijne ervaring ” Anonieme gebruiker

Fijne ervaring waarbij je voldoende informatie krijgt over de verwachtingen.

90
24 oktober 2023 Liposuctie
“ Communicatie verliep prettig ” Mirjam

Dit keer voor de liposuctie van de buik geweest. Doordat ik al voor mijn benen ben geweest i.v.m. lipoedeem wist ik een beetje wat me te wachten…

10
19 maart 2024 Liposuctie
“ Goed ” Mitchel

De operatie ging goed.