Ervaring bij Clinique Dr. Don

Beoordeling Liposuctie

26

“Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie)”

Het eerste gesprek was ik erg tevreden over. De arts was vriendelijk en geduldig. De operatie heb ik echter als extreem pijnlijk ervaren. Ik ben zelf arts en doe extreme sporten waarbij ik vaker wat heb gebroken, dus ik had er veel vertrouwen in dat ik het niet zo pijnlijk zou vinden en was rustig bij aanvang. Maar ik denk dat de verdoving het eerste uur niet goed werkte bij mij, want ik heb het echt ervaren als een marteling en het uitgeschreeuwd en de halve operatie gehuild.

Achteraf bekeken, had ik moeten zeggen dat dit zo niet door kon gaan, maar ik dacht steeds dat het wel snel minder zou worden 'en de arts weet wat hij doet' denk je.
Ik heb dit terug gekoppeld aan de chirurg omdat ik wilde voorkomen dat dit bij anderen zou gebeuren. En hij reageerde hier in eerste instantie heel attent op en ik kreeg een gezichtsbehandeling aangeboden. Maar toen ik voor controle kwam, kreeg ik erg het gevoel dat je als patiënt gewoon een nummer bent. Na 10 minuten herinnerde de chirurg zich überhaupt pas dat ik degene was die zo veel pijn had gehad. (Je kan van te voren toch even in je dossier kijken!). En toen we het er over hadden, en ik vertelde dat ik er best nog lang last van heb gehad en het best wel traumatisch vond, werd er nog even grappend gezegd dat ik dan maar een goede psychiater moest zoeken. Ook zei hij dat sommige mensen nou eenmaal meer piepen dan anderen. Ik was echt verbijsterd. Zo zou geen enkele arts met zijn patiënten om mogen gaan en zeker niet als je zo veel geld neerlegt voor een behandeling.
De genezing gaat overigens prima. Het is alleen nog wat 'hobbelig' en ik had dat graag willen laten herstellen, maar eerlijk gezegd durf ik dit na deze ervaring niet meer zo goed.

M
Maaike

Kliniek: Clinique Dr. Don

Specialist: Donald E. Ottens (Cosmetisch medisch specialist)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 5,0Klantvriendelijkheid
  • 5,0Het consultgesprek
  • 2,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 4,0Persoonlijke service
Maaike beveelt deze kliniek niet aan

15 januari 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Clinique Dr. Don

10
10 oktober 2023 Liposuctie
“ Goed geluisterd ” Kelly

In deze kliniek wordt er goed geluisterd!

10
13 december 2023 Liposuctie
“ Top team ” Anonieme gebruiker

Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen. Nog dat het zo vroeg was, het accommodatie zag er schoon en verzorgd uit.

88
20 oktober 2023 Liposuctie
“ Zeer goed ” Gytha

Zeer goed en lief geholpen.