Ervaring bij Clinique Dr. Don

Beoordeling Liposuctie

93

“Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie)”

Ik heb mijn borsten laten verkleinen d.m.v. liposuctie. Ik had niet alleen erg grote borsten, maar er was ook sprake van een aanzienlijk verschil in omvang tussen beide borsten. Ik ben door de behandeling van een 85F maat, maar 80C gegaan. Er is letterlijk een heel gewicht van mijn schouders verdwenen, mijn borsten zijn kleiner en gelijk van omvang. Het is zeker niet zo dat mijn borsten zijn gaan hangen, integendeel: ze zijn gelift door het verminderde gewicht. De huid heeft zich hersteld (en ik ben 56 jaar oud). Ik had het jaren eerder moeten doen.

De behandeling zelf was goed te doen. Soms pijnlijk, maar uit te houden. En het was gezellig tijdens de behandeling.

De periode na de behandeling was pijnlijk. En heeft in mijn situatie wat langer geduurd dan gepland. Er staat een week of 4 voor, het was bij mij wel iets langer. Ik heb lang met een BH geslapen, want vooral de beweging bij het omdraaien bleek pijnlijk.

Als enige minpuntje wil ik aangeven dat niet vooraf duidelijk was dat ik zelf een sport BH moest aanschaffen. Mij is (per abuis) verteld dat ik drukkleding zou krijgen. Na de behandeling bleek dat niet het geval voor deze ingreep. Dus ik moest met erg pijnlijke borsten de dag erna alsnog een heel stevige sport BH gaan kopen. Dat had beter gekund.

Voor het overige ben ik erg tevreden, over de behandeling, de klantvriendelijkheid, de deskundigheid en natuurlijk het resultaat!

A
Anya

Kliniek: Clinique Dr. Don

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,3Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Anya beveelt deze kliniek aan

20 oktober 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Clinique Dr. Don

10
05 april 2024 Liposuctie
“ Cadeau voor mezelf! ” Anonieme gebruiker

De behandeling had ik jaren geleden al moeten doen.

99
22 december 2023 Liposuctie
“ Aanrader ” Anna

Professionaliteit, absoluut een aanrader!

90
24 oktober 2023 Liposuctie
“ Communicatie verliep prettig ” Mirjam

Dit keer voor de liposuctie van de buik geweest. Doordat ik al voor mijn benen ben geweest i.v.m. lipoedeem wist ik een beetje wat me te wachten…