Ervaring bij Clinique Dr. Don

Beoordeling Liposuctie

91

“vakkundige behandeling bij fijne kliniek”

ik vrouw van 34 hield een klein buikje over na zwangerschappen die omdat rugpatient ben, ik helaas niet met high intensity sport kan wegtrainen.
3 weken geleden na lang twijfelen bij dr. don. aan buik en flanken. 3 zones laten behandelen in hengelo. Het consult en de nacontrolewaren in Amsterdam.
De behandeling gebeurd onder lokale verdoving door ong. 6 liter verdovingsvloeistof via vele spuitjes overal in te spuiten en dit is niet prettig maar goed te doen. dit duurde bij mij al ongeveer 45 min. daarna wordt het vet weggezogen, dit kan af en toe vervelend/zeurend/pijnlijk zijn, af en toe voelde je het tegen een rib. maar al met al was het wel goed te doen en dr Don en de assistent helpen je er wel doorheen. dit duurde bij mij gelukkig ook ong 45 min. Dan ga je na de rustkamer en wordt je warm gehouden. Omdat ik pas laat begrepen had dat er eigenlijk standaard een overnachting in zorghotel bij hoort en mij dit kortdag niet lukte qua vervoer ben ik naar huis gegaan en de 1ste nacht is toch wel even vervelend, al het vocht dat je verliest en ik had last van koude rillingen en was dan alleen thuis. dus overnachten is wel aan te raden. Dag 2 ging bij mij al stuk beter, bijna geen vochtverlies meer en met hulp het drukpak aangetrokken. Dag 3 deed ik alles alleen. Ik heb geen pijnstillers hoeven nemen maar heb wel een week of 2 hele beurse plekken gehad en kon alleen op me rug liggen. dit icm de rugpijn zorde wel voor slapeoze nachten. Maar als rugpatient was ik dit al gewend. Alleen was nu wat erger. Nu na 3 weken nog beetje beurs op de onderrug.
Resultaat: je ziet nog niet het eindresultaat maar vooral onder de borst is het nu al echt vlak, en de buik onder de navel is nog een beetje opgezet maar het voelt nu stevig aan in tegenstelling tot het kleine zachte buikje van ervoor. Dus ik heb alle vertrouwen erin dat dit ook mooi gaat worden. ik vond het de behandeling wel waard en ik zou deze kliniek wel aanbevelen. dit is een kundige chirurg

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Clinique Dr. Don

Specialist: Donald E. Ottens (Cosmetisch medisch specialist)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

02 januari 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Clinique Dr. Don

10
08 november 2023 Liposuctie
“ Goed opgeleid ” Anonieme gebruiker

Dr. Don is heel goed in z'n werk en luistert goed naar wat je wil, z'n assistentes (de meiden) zijn super zorgzaam en goed opgeleid. IK raad Dr. Don…

88
20 oktober 2023 Liposuctie
“ Zeer goed ” Gytha

Zeer goed en lief geholpen.

91
22 december 2023 Liposuctie
“ Erg goed ” Anonieme gebruiker

Het advies, deskundigheid en service was erg goed.