Ervaring bij Clinique Dr. Don

Beoordeling Facelift

13

“geldklopperij (prijzen op de website zijn de helft van wat je moet betalen)”

Eerst telefonische intake gehad en verteld waarvoor ik een afspraak wil maken. Expliciet S lift benoemd. Ook bij het invullen van de formulieren vooraf. Bij aankomst in kliniek geef ik opnieuw aan dat ik interesse heb in de S-lift. Op de website staat dat dit een veelgevraagde behandeling is voor patienten tussen 40--50 jaar. Ik heb een goede huid en ben 45. Je zou denken, geschikte kandidaat.

Dr. Don zegt zelf dat die behandeling eigenlijk niet uitgevoerd wordt, want je ziet weinig verschil en raadt me iets anders aan (terwijl ik nog maar aan het begin van verouderingsproces sta). Ik geef aan dat ik toch echt voor S lift kom, dan krabbelt hij terug, nou vooruit, dan wordt het een wat uitgebreidere S lift aldus hem. Eenmaal thuis de offerte ontvangen en minimaal het dubbele van het bedrag van de S lift en daarmee duurder dan de duurste facelift, nl. €5345 euro ipv €2450 op de website. Wat een tijdverspilling. Twee uur rijden met de auto is niet gratis Dr. Don. Misschien kan dat vergoed worden? Er wordt blijkbaar genoeg verdiend....

Wees gewoon eerlijk aan de voorkant en zet geen totaal niet kloppende prijzen en behandelingen als lokkertjes op de website. Dan wist ik van te voren nl. dat ik een bezoek kon uitsparen en had ik gewoon een werkdag kunnen maken. Scheelt mij weer tijd en centjes. Waardeloos!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Clinique Dr. Don

Behandeling: Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • -Telefonische bereikbaarheid
  • -Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 2,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

19 oktober 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Clinique Dr. Don

10
16 januari 2024 Facelift
“ Goed gevoel ” Bianca

Bij het eerste gesprek voelde het goed en dacht ik, hier ga ik me laten opereren.

96
19 januari 2024 Facelift
“ Enthousiast! ” Annemarie

De ingreep is soepel verlopen. Een fijn team die goed begeleid en je een volledige toelichting geeft van wat er gaat gebeuren.

91
21 februari 2024 Facelift
“ Super georganiseerd! ” Marion

Netjes en super klantvriendelijk proces voor, tijdens en na de behandeling, alles is goed geregeld!