Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Facelift

94

“Uitstekende chirurg Xander Bakker”

Xander Bakker kwam onmiddellijk goed en bekwaam op mij over tijdens het eerste consult. Eigenlijk al tijdens de video die ik bekeek op de website van Faceland.
De ingreep (mini-facelift) is beduidend voordeliger in prijs dan bij andere klinieken en dat zie je terug in de afwezigheid van luxe in de kliniek. Als je op zoek bent naar een glimlachende hostess die je een perfecte cappuccino en een donzen dekbedje voor na de behandeling brengt...? - ga dan ergens anders naar toe... Maar als je een heel mooie (mini)-facelift overweegt die er zeer natuurlijk uit ziet dan kan ik Xander Bakker zeer zeker aanraden.
Tijdens de behandeling komt hij heel zelfverzekerd, ontspannen en erg aardig over en hoewel het spannend was (onder plaatselijke verdoving) voelde ik me door hem gerustgesteld en op mijn gemak. Wat een enorme plus is is dat Xander Bakker niet alleen de huid lift maar ook het onderliggende, diepere weefsel waardoor je veel langer plezier hebt van het resultaat!
Ik ben erg blij met het resultaat, ook mijn boven-oogleden tegelijk laten doen (heel mooi geworden!) waardoor ik maar 1 herstel-periode had en waardoor mijn gezicht perfect in verhouding is.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ClinicFL

Specialist: Xander Bakker (Plastisch chirurg)

Behandeling: Facelift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

23 april 2019

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder