Ervaring bij Clinic63

Beoordeling Lipofilling

62

“.”

Het consult gesprek ging onder tijdsdruk ivm dubbel ingepland afspraak..
Ik kreeg een simpel blad mee over de behandeling, maar geen instructies over hoe ik me moest voorbereiden op de behandeling.
Eenmaal op de dag van de behandeling voelde ik me zeer op mijn gemak bij de arts en heb ik de behandeling als prettig ervaren.
Echter een week na de behandeling voor de controlle afspraak voor de hechtingen werd deze geannuleerd zonder hier een rede voor te geven en wouden ze de week erop een nieuwe afspraak inplannen, na dat ik tekeer ging aan de telefoon kon het toch de volgende dag, ik moest ipv den haag helemaal naar Amsterdam rijden terwijl ik officieel niet eens mocht zitten.... ik ben toen met veel pijn uit de auto gestapt en natuurlijk was ik emotioneel.
Nu weer na 4 weken een controlle afspraak en weer wordt de afspraak gecanceld zonder geldige rede terwijl ik deze dag vrij heb gehouden voor de controlle afspraak.

Ik heb nu contact opgenomen met een andere kliniek voor de nazorg omdat ik letterlijk het gevoel krijg dat ik betaald heb en verder niets meer waard ben.
Bij de andere kliniek kreeg ik gelijk massages met apparatuur en duidelijke instructies over de nazorg en wat ik moet doen.

De behandeling was prettig maar de voor en na zorg is schandalig.



A
Ava

Kliniek: Clinic63

Specialist: Kevin Bulgac (Cosmetisch arts)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 5,0Telefonische bereikbaarheid
  • 5,0Klantvriendelijkheid
  • 4,0Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Ava beveelt deze kliniek niet aan

09 februari 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Clinic63

10
30 oktober 2020 Lipofilling
“ Super! ” Eva

Ik kwam bij Dr. Kevin met een probleem waarvoor ik een oplossing wilde, en die kreeg ik! Hij heeft me heel goed geadviseerd en was daarna altijd…