Ervaring bij CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

Beoordeling Borstvergroting

98

“Uitermate tevreden!”

Een paar jaar geleden heb ik een dual-plane borstvergroting gedaan. Ik wilde even een tijd wachten met een review schrijven, zodat deze helemaal eerlijk en betrouwbaar kon zijn.Tot de dag van vandaag ben ik nog steeds super tevreden over het resultaat. Ik krijg vaak te horen van mensen (ik ben hier heel open over), dat mijn borstvergroting echt heel mooi gelukt is. Één van de beste die zij hebben gezien. Bijna iedereen denkt dat het mijn echte borsten zijn, op een paar na die twijfelen (alleen als zij mij gezien hadden in bikini). Ik krijg dan te horen dat ze net iets te perfect zijn voor echte borsten, wat ik ook als compliment opvat haha. Ook krijg ik vaak te horen of ik ooit spijt heb gehad en antwoord ik op die vraag met: “Ik heb alleen spijt dat ik het niet eerder heb gedaan!”

Ik ben uiterst te vreden over hoe alles is gelopen, van begin tot het eind; de consults, specialisten, behandeling, en nazorg. Veel mensen hebben mij gevraagd waar ik het heb laten doen, omdat zij ook zo’n resultaat willen. Ik heb hun hierbij dan ook met enthousiasme praktijk Gabriels en Dr. David Schiettecatte aanbevolen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

Specialist: David Schiettecatte (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

05 juni 2019

Vergelijkbare beoordelingen van CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

92
06 april 2022 Borstvergroting
“ Geweldige service, ontzettend mooi resultaat!! ” Julia

Ik heb 30 oktober 2021 een borstvergroting ondergaan bij Pieter Hupkens. Inmiddels bijna een half jaar verder en het resultaat is prachtig. Littekens…

86
04 april 2022 Borstvergroting
“ Ik ben super Vriendelijk geholpen door het hele team. ” Sonja

Bij mijn consult vriendelijk en warm ontvangen. Diana luistert heel goed na je wensen en denkt samen met je mee wat bij je past. Neemt vooral echt de…

10
13 april 2022 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Hicran

Alles was goed geregeld, zeker mooie resultaat, clinic zelf ook heel vriendelijk, gastvrij, je word meteen geholpen met alles.