Ervaring bij CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

Beoordeling Borstvergroting

10

“Goed geholpen ”

Bij aankomst om mij te melden stond ik niet op de planning, dit bezorgde mij veel spanning. Gelukkig snel en netjes opgelost en daarna gerust gesteld zodat ik met zo min mogelijk stress en spanning de narcose in ging. Daarna 1000 maal excuses gekregen en netjes opgelost.
In de OK vriendelijk ontvangen en alles werd netjes en goed uitgelegd. Voelde me erg op mijn gemak en alle stress en spanning was weg! Ook daarna goed verzorgd toen ik wakker werd uit de narcose. ‘S avonds nog gebeld door de arts hoe het ging en de volgende ochtend ook weer gebeld hoe het ging en voor een controle afspraak na 2 weken. Alles werd netjes doorgenomen hoeveel pijn ik had op schaal van 1 tot 10 enz. Al met al een goede ervaring & ik zou kliniek gabriels zeker aanraden en terug gaan!

E
Ellemijn

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Ellemijn beveelt deze kliniek aan

07 mei 2019

Vergelijkbare beoordelingen van CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

86
10 april 2022 Borstvergroting
“ Vlotte en vriendelijke service ” Maren

De hele procedure van consult tot en met operatie ging vlot. Er worden ook berichtjes en emails gestuurd om alles te bevestigen. Het is soms wel…

97
12 april 2022 Borstvergroting
“ Super tevreden ! ” Demi

Wat een top kliniek en arts! Het resultaat is nog mooier dan ik had verwacht. Ik zou het zo over doen. Ook het contact met de arts was super.

92
04 april 2022 Borstvergroting
“ Zeer kundige chirurg en prettige klantvriendelijke kliniek ” Lynn

Ik ben zeer tevreden over de Care Clinic in Barendrecht. Het consult gesprek was erg prettig. Ik werd erg op mijn gemak gesteld en je merkte dat de…