Ervaring bij CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

Beoordeling Borstvergroting

84

“Prima praktijk”

Mijn ervaring met de praktijk is goed. Ik heb geen bijzonder negatieve situaties mee gemaakt. Verwacht niet dat je heel persoonlijk wordt geholpen door de assistentes, het is lopende band werk. Mijn eerste consult 1,5uur in de wachtkamer gezeten omdat er een spoed tussen kwam. Ze hebben netjes excuses aangeboden. Andere keren toch ook wel even moeten wachten, houdt er gewoon rekening mee dat je geen andere afspraken hebt.

Ik ben uiteindelijk geopereerd door Dr. A. Damen voor een borstvergroting. Als je een kundige, oprechte en top arts wilt raadt ik Dr. A. Damen aan. Hij stelt je erg op je gemak, je krijgt tijd en het voelt niet gehaast. Ik ben extreem gelukkig met het resultaat (6 maanden post.operatie). Mentor prothesen medium + 275cc, van A naar D.

Als je geen waarde hecht aan persoonlijkheid is de praktijk hartstikke prima. Uiteindelijk zijn het de artsen die jou helpen en deze leveren goed werk!

L
L

Kliniek: CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

Specialist: Arjan Damen (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 6,0Persoonlijke service
L beveelt deze kliniek aan

01 mei 2019

Vergelijkbare beoordelingen van CARE CLINIC COSMETIC SURGERY

10
06 april 2022 Borstvergroting
“ Super blij! Mooie natuurlijk resultaat! ” Ingrid

29-10-2021 borstvergroting laten doen door Pieter Hupkens. Heel kundige en vriendelijke arts! Ben super blij met het resultaat! Ook heel erg…

10
20 april 2022 Borstvergroting
“ Borstvergroting ” Shaké

Ik heb mijn borstvergroting laten uitvoeren door dr. Hupkens en ben super tevreden met het resultaat. Ook mijn ervaring met Care Clinic was top ben…

97
12 april 2022 Borstvergroting
“ Super tevreden ! ” Demi

Wat een top kliniek en arts! Het resultaat is nog mooier dan ik had verwacht. Ik zou het zo over doen. Ook het contact met de arts was super.