Ervaring bij Boerhaave Medisch Centrum

Beoordeling Oorcorrectie

96

“Vriendelijk, snel en deskundig. ”

Consultgesprek kon snel ingepland worden. Tijdens dit gesprek werd mij duidelijk verteld wat ik kon verwachten en werden al mijn vragen beantwoord. In de tussenperiode heeft de receptie mij meermaals gebeld om te kijken of ik nog vragen had en op de hoogte gehouden van ontwikkelen. De operatie verliep vlot, persoon gaf duidelijke instructies, niet lang hoeven wachten. Tijdens de operatie hebben meerdere (assistent)artsen gekeken hoe het resultaat was, ik kon zelf mee beslissen middels een spiegel. Dit zorgt dat beide partijen tevreden zijn. Waar ik erg blij mee ben is de natuurlijkheid. Dhr. Stengs zorgde dat het niet té was en de oren een natuurlijke houding bleven houden (niet te dicht bij het hoofd). Na mijn operatie eerste twee dagen slecht kunnen slapen, omdat ik niet goed kon liggen veel last gehad van mijn nek. Dit hoor/lees je niet veel (tip?). Maar herstel ging goed, ook de controlearts heeft mij zeer goed en vlot geholpen. Heel veel vragen ontnomen die ik had na mijn operatie. Ook toen bleef de receptie actief. Had een voorval dat ik per ongeluk 's nachts de bandana van me hoofd trok, meteen contact opgenomen en goed geholpen. Het laatste consult ging zeer snel, maar waren beide partijen tevreden over het eindresultaat.

Ik vind het aan de ene kant jammer dat het zo snel gaat, zo'n arts verander toch je leven op een bepaalde manier. Je ziet elkaar 5 minuten en dat was het dan. Maarja zo gaat dat nou eenmaal, een bak koffie samen drinken is ook overdreven ;p. Desalniettemin vind ik dhr. Stengs een enthousiaste vrolijke man met verstand van kennis. De praktijk heeft daarnaast een zeer goede klantenbinding. Al bij al zou ik deze kliniek ZEKER aanraden.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Boerhaave Medisch Centrum

Specialist: C.H.M. Stengs (KNO-arts)

Behandeling: Oorcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

08 februari 2021

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Boerhaave Medisch Centrum

10
09 oktober 2020 Oorcorrectie
“ Mijn ervaringen was top! ” Anonieme gebruiker

Mijn ervaringen voor mijn oorlelcorrectie was helemaal "top". Ik zal het aan iedereen aan raden.

98
27 februari 2017 Oorcorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Oorcorrectie) ” Anouk

Dr. Hoefkens keek erg goed naar mij als persoon om te bepalen welke manier van behandelen het beste bij mij paste (in mijn geval onder plaatselijke…

78
07 april 2020 Oorcorrectie
“ Kundige KNO Arts! ” Rene

Nazorg kan beter. Er was geen Arts tijdens de 1e controle na 1 week. Dit was een assistent..