Ervaring bij Boerhaave Medisch Centrum

Beoordeling Neuscorrectie

56

“Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie)”

Een neuscorrectie doe je niet zo maar even, dus toen ik eenmaal besloot om voor een neuscorrectie te gaan wilde ik dat bij een goede kliniek laten doen. Na enig onderzoek op het internet zag ik dat Boerhaave goed stond aangeschreven. Achteraf gezien had ik had ik geen goede keuze gemaakt.

Het eerste consult gesprek ging goed. De arts nam de tijd en zag al direct wat hij aan mijn neus kon veranderen. Dat gaf mij een goed gevoel en ik besloot de neuscorrectie door te zetten. Ik mocht vlak voor de operatie nog een keer bij de arts langskomen om nogmaals door te nemen wat er ging gebeuren.

Dat deed ik dan ook, enkele weken voor de operatie. Voor ik er erg in had stond ik weer buiten. Ik ben denk ik letterlijk nog geen vijf minuten binnen geweest. Ik kreeg het gevoel dat er niet echt de tijd voor me werd genomen, maar toch besloot ik bij Boerhaave te blijven.

De dag van de operatie moest ik mij vroeg in de ochtend melden. Ik werd naar een kamer gebracht en moest mij omkleden. De arts kwam even snel langs om mijn neus 'af te tekenen' en voor ik het wist lag ik op de operatietafel. Twee uur later was ik klaar en werd ontzettend suf wakker. Na drie uur in de 'herstel' kamer te hebben gelegen kwam mijn partner me weer ophalen en stond ik weer buiten. Dit alles heeft zes uur geduurd. Mijn partner zou gebeld worden door de kliniek als ik uit de narcose was gekomen. Dit was niet gebeurt en uiteindelijk belde hij zelf om te vragen hoe het was gegaan.

Toen was het een kwestie van herstellen. Een week lang met neustampons, je moet het ervoor overhebben want dat is het meest nare van de hele operatie. Pijn aan mijn neus had ik zeker niet.

De dag dat het kapje eraf ging en de neustampons eruit. Ik keek daar een hele week ontzettend naar uit! Eindelijk was het zover, ik vond het een spannend moment om te zien hoe mijn neus eruit zag. Het verwijderen van de neustampons deed geen pijn en was een verademing. De arts drukte een spiegel in mijn hand en daar zag ik voor het eerst mijn neus. Ik schrok mij wild want hij was enorm en had een rare vorm. De arts vertelde mij dat het echte resultaat pas na drie maanden zichtbaar zou zijn en voor ik het wist, stond ik weer buiten zonder verdere informatie en daar moest ik het mee doen.

In de week na het verwijderen van mijn neustampons, kreeg ik hevige kortsvorming in mijn neus (kon amper ademen door mijn neus). Logisch want het moest natuurlijk helen. Ik had zoveel last van korstvorming dat ik Boerhaave belde om te vragen wat ik hiertegen mocht gebruiken. De medewerkster van Boerhaave zou aan de verpleging vragen mij hierover terug te bellen. Na een aantal dagen was ik nog steeds niet teruggebeld. Inmiddels had ik zelf maar zalf en zoutoplossing gehaald en belde nogmaals met Boerhaave. Weer hetzelfde liedje en ik zou teruggebeld worden. Ook deze keer werd ik niet teruggebeld en vond ik het wel mooi geweest.

Na drie maanden had ik weer een afspraak bij Boerhaave. Aan de bovenzijde van mijn neus (tussen mijn ogen) zitten twee blauwgekeurde deukjes. Toen ik de arts vroeg of deze nog weg zouden trekken zei hij; 'dat denk ik wel'. Ik schrok van deze uitspraak want dit gaf mij niet heel veel vertrouwen. Te zien is dat mijn neus wel iets smaller is gemaakt maar de top van mijn neus niet. Dit staat voor mij niet in verhouding met mijn neus. Er werd niet eens aan mij gevraagd wat ik van het resultaat vond?! Waar de arts wel de tijd voor nam was het beoordelingsformulier. Of ik deze even wilde invullen om de kliniek en de arts te beoordelen om andere mensen te helpen was zijn motivatie. Hij heeft mij wel twee keer verzocht dit te doen en af te geven bij de receptie. Dit was voor mij toch wel de druppel en heb het formulier achtergelaten in de prullenbak. Achteraf gezien heb ik spijt dat ik voor Boerhaave en van der Weij heb gekozen. Natuurlijk is het voor een ieder anders, maar mijn ervaring is niet positief en zit ik helaas nog met een neus die ik niet voor ogen had.... Ik vind de persoonlijke service zwaar onvoldoende.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Boerhaave Medisch Centrum

Specialist: Leo Peter van der Weij (Plastisch chirurg)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 5,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 5,0De behandeling
  • 3,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

30 juni 2017

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Boerhaave Medisch Centrum

10
01 april 2019 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Bianca

Erg blij met het resultaat. Lang getwijfeld om een neuscorrectie te doen maar absoluut geen spijt van. Hij is nu een stuk kleiner en past mooier bij…

90
28 januari 2020 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ben heel tevreden over mijn neuscorrectie. Beveel deze kliniek aan, prachtig resultaat van dr. van der Weij

99
24 januari 2014 Neuscorrectie
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Neuscorrectie) ” S

Op de website van Boerhaave staat veel informatie over de neuscorrectie. Ook is er de mogelijkheid voor een gratis consult. Dit consult was erg…