Ervaring bij Boerhaave Medisch Centrum

Beoordeling Buikwandcorrectie

98

“Champagnegootje! ”

Kort: vandaag dag 5, pijnloos, al sinds de operatie. Er is zwelling, maar het ziet er al super uit. Bij het douchen kan ik er maar niet over uit dat ik nu een champagnegootje heb.
Lang: Ik viel met mijn ongeduldige neus in de deskundige boter. Ik belde de klinieken hier in Amsterdam nog eens af, omdat mijn geplande buikwandcorrectie bij een andere kliniek op een zeer onhandig moment gepland stond. Bij mij was hey een kwestie van planning en ik wilde liever niet nog weken wachten, nadat ik na jarenlang sluimerend wikken en wegen de knoop had doorgehakt. Het zoete yoeval wilde dat ik ineens op stel en sprong bij Xander Bakker terecht kon. Ik belde op maandag en woensdag zou ik onder het mes gaan. 's Avonds op intake geweest. Helder en nog een meevaller van ruim 2500 euro: Boerhaave viel zoveel voordeliger uit dan de andere lliniek voor exact dezelfde ingrepen en bijkomende kosten. (totale abdominoplastiek, liposuctie flanken en maag, reven buikspieren, overnachting, drukpakje, natraject).
Dus woensdag voor dag en dauw stond ik broodnuchter te trappelen. Om 0800 uur werd ik de ok opgereden. En de sfeer was er bijzonder ontspannen en gezellig. Rond de lunch gaat bij mij de film weer verder: vrolijk wakker, zonder pijn. En datvis zo gebleven. De hele dag zelfs geen paracetamolletje nodig gehad. Op de kamer was het reuze gezellig en de verpleging droeg daar absoluut aan bij. Voordat Bakker naar huis ging, kwam hij nog even langs om te zeggen dat alles super was gegaan. De volgende ochtend checkte hij ook nog even of alles nog steeds zo top was. En dat was het. Buik bekeken: prachtig. Ik heb een champagnegootje!!! Top resultaat en pijnloos. Mijn voorraadje paracetamol is onaangebroken gebleven en op gisteren heb ik al weer op het terras geluncht. Als notoire buikslaper is het wel matig dat dat voorlopig een absolute afrader is. Maar dat ligt natuurlijk buiten de invloed van Bakker en Boerhaave.

J
Janneke

Kliniek: Boerhaave Medisch Centrum

Specialist: Xander Bakker (Plastisch chirurg)

Behandeling: Buikwandcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Janneke beveelt deze kliniek aan

17 augustus 2020

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Boerhaave Medisch Centrum

99
07 oktober 2020 Buikwandcorrectie
“ Heel tevreden met het resultaat ” Marquierita

Heel tevreden met het resultaat. Dr. Bakker is een fijne man om mee te praten en behandeld te worden. Kom nog een x terug.

10
23 oktober 2020 Buikwandcorrectie
“ Ik ben behandeld: zorgvuldig, vriendelijk, professioneel ” Viktoria

Ik ben behandeld: zorgvuldig, vriendelijk, professioneel en met een mooi esthetisch resultaat. Heel erg bedankt voor jullie allemaal!

92
27 oktober 2020 Buikwandcorrectie
“ De dokter weet goed over zijn vakgebied ” A.W.

De dokter weet goed over zijn vakgebied en adviseert goed om zoveel mogelijk je wenselijke resultaat te behalen. Als het niet kan geeft hij dit ook…