Ervaring bij Blooming Plastische Chirurgie

Beoordeling Facelift

10

“Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Facelift)”

Omdat ik (vrouw van bijna 58 jr) steeds meer ontevreden was met mijn slap geworden kaak en hals, research gedaan op internet waar ik mij wilde laten behandelen voor een face-halslift. Na lang zoeken vooral omdat er nog steeds zoiets iets als een taboe op rust (eigenlijk onbegrijpelijk ) en er relatief weinig reviews zijn, bij Bloemingdael terecht gekomen.
De doorslag gaf het feit dat de plastisch chirurgen verbonden waren met het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk en als de meest kundige bekend staan.

Een consult gehad met Dr Staudt waarin alles ter sprake kwam en ik hier direct een goed gevoel bij kreeg. Had het geluk dat ik al binnen 4 weken behandeld kon worden dus direct die datum vast gelegd. Er volgde eerst nog wel een afspraak met de anesthesist die mij uitleg gaf over de narcose.

Toen werd het 28 november = D-Day, nee ik was niet zenuwachtig en werd netjes behandeld op de kamer in het Beverwijk ziekenhuis.
In die opnamekamer lag je wel even met andere patiënten die niet voor een cosmetische ingreep kwamen en voelde mij hier eigenlijk niet zo prettig bij omdat ik medisch gezien niets mankeerde. Daarna naar de OK gebracht en voelde daar op het operatie bed een heerlijke warme luchtstroom onder het laken blazen maar even later was het toch zzzzzzzzzzz.
Op de OK werd ik wakker nog helemaal wappie van de narcose en zag een verpleegkundige voor mijn man aan…….aiiii. Het hele besef van tijd was weg en heb dus niets van de 2 ½ uur durende operatie meegekregen. Daarna naar de verkoever afdeling gebracht. Dr Staudt kwam nog langs maar ik was nog wat van het padje maar zag wel in de spiegel dat het er al mooi uit zag. Pijn was er nog niet.

Op zaal gekomen toch wel last van het drukmasker dat op mijn oren drukte terwijl ik op het kussen lag, maar de medicatie deed zijn werk naar behoren. Heel blij dat ik alleen op een kamer lag en deze niet hoefde te delen met “echte” patiënten want die zouden toch iets van afgunst hebben en denken “eigen schuld dikke bult”.

De nacht duurde lang want kon nauwelijks slapen omdat er geen slaapmiddel gegeven mocht worden en dat ook nog eens met zo’n grote traag tikkende wandklok voor mijn neus, maar was toch blij dat ik een nachtje kon blijven onder toezicht van deskundig personeel.
De volgende morgen kwam de zaalarts en omdat alles er goed uit zag mocht ik naar huis. Bij de apotheek in het ziekenhuis nog even een vracht pillen gehaald.
Toen besefte je eigenlijk dat er heel veel met zo’n ingreep gemoeid gaat, en dat een prijskaartje van E6270 heel netjes is met al die medische staf etc in zo’n ziekenhuis. Vroeg me alleen af waarom ze bij een andere kliniek maar liefst 9.5k durven vragen.

Thuis begon de pijn op te spelen maar de pijnstillers waren super en hielpen mij ook door de nacht heen.
Tsja normaal slaap ik op mijn zij maar nu gedoemd om half omhoog liggend op mijn rug te slapen: geen feest, maar je doet echt alles voor het goede doel.
Omdat ik bij het minste of geringste al blauwen plekken kreeg had ik een waar slagveld in mijn gezicht/hals verwacht.
Maar zowaar echt minimaal en enkel een iets opgezet gezicht met wat vlekken. Ook netjes dat de kliniek na 2 dagen belde om te vragen hoe het allemaal ging.

Na 4 dagen helemaal met de medicatie gestopt omdat ik praktisch geen pijn meer voelde. Na een paar dagen begonnen de wonden hier en daar wat te jeuken maar dat is natuurlijk een goed teken van het genezingsproces.
Wel apart dat er pas na 5 dagen her en der wat verkleuringen bij kwamen die er eerst niet waren en die ook nog eens alle kleuren van de regenboog aannamen.
Maar oh jee in de 6e nacht was de pijn weer terug rond de oren ivm druk van het kussen op het drukmasker.
Ik begon intussen echt een vreselijke hekel aan dat ding te krijgen maar het kon niet anders.

Na een week terug naar Haarlem voor de nacontrole en om dat vervelende drukmasker te laten verwijderen.
Wauw wat was dat een heerlijk gevoel om van dat knellende masker bevrijd te zijn. Toen het resultaat bekeken: veel mooier geworden als dat ik ooit had kunnen denken en het ziet er heel natuurlijk uit.
Na een week kluizenaar spelen kon ik dus weer gewoon met make up de straat op.
Pas na 2 weken kon ik voorzichtig weer een klein beetje op mijn zij slapen: zalig.

Na 6 weken nog een nacontrole gehad en het zag er allemaal netjes uit.
In mijn geval heeft dr Staudt een werkelijk fantastische prestatie verricht, ja zelfs beter als dat ik had verwacht.
Het resultaat is dus geweldig en ik ben super blij dat ik dit heb laten doen en de pijn/ongemak viel uiteindelijk heel erg mee.
Niemand in mijn omgeving heeft gevraagd of ik wat aan mijn uiterlijk heb laten doen omdat het zo natuurlijk is gedaan.
Conclusie: echt blij met het mooie natuurlijke resultaat met dank aan dr Staudt en zijn medische team.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

25 januari 2018

Vergelijkbare beoordelingen van Blooming Plastische Chirurgie

86
01 juni 2016 Facelift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Facelift) ” Anna

Een hals/facelift ondergaan. Dr. van der Pot heeft de operatie verricht.

10
02 september 2019 Facelift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Facelift) ” Marianne

Vanaf mijn telefonisch contact is het tot vandaag geweldig goed en verzorgd gelopen.

96
20 november 2014 Facelift
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Facelift) ” Gerie

Ik ben ontzettend gastvrij en vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. De operatie is goed verlopen en ik ben ontzettend blij met het resultaat. De…