Ervaring bij Blooming Plastische Chirurgie

Beoordeling Borstvergroting

10

“Geweldig!!”

Hoe gelukkig kan een vrouw worden van een mooi decolleté, heel gelukkig!!!
Ik ben nooit ontevreden over mijn borsten geweest, tot 2 jaar geleden mijn lichaam begon te veranderen.
Mijn echtgenoot heeft altijd een hekel aan siliconenborsten gehad mede daarom heb ik getwijfeld of ik wel een borstvergroting moest doen, uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken, je doet het voor jezelf en niemand anders.
Wouter van der Pot heeft jaren geleden een facelift bij mij gedaan met een prachtig resultaat en daarom vertrouw ik hem blind, vanzelfsprekend ben ik dan ook voor mijn voorgenomen borstvergroting naar hem gegaan.
Bij de consultatie hebben we besproken welk implantaat het beste bij mijn lichaam past en wat de mogelijkheden waren. Ik wilde per se mijn tepels niet verplaatsen, dat zou in mijn ogen enkel een extra litteken geven. Wouter heeft uitgebreid alle mogelijkheden uitgelegd en we hebben verschillende protheses gepast.
Ik ben een aantal maanden na de consultatie geopereerd, ben zeker niet over één nacht ijs gegaan. Wakker worden met een prachtige decolleté is zo’n mooie ervaring, mijn hele vrouwelijkheid was binnen een paar uur terug. De genezing verliep voorspoedig, zeer uitzonderlijk kreeg ik 3 weken na de operatie een nabloeding, een complicatie die voor kan komen, mijn timing was ook geweldig, zaterdagnacht.
Midden in de nacht het Blooming noodnummer gebeld en ik moest meteen naar Haarlem komen waar de dienstdoende arts Dr. Kalam Ahmed mij opving en geruststelde. Ik ben meteen door hem geopereerd om de bloeding te stoppen en mocht aan het eind van diezelfde dag weer naar huis alwaar ik me de weken erna héél rustig heb gehouden.
Nu ben ik de trotse eigenaar van twee prachtige borsten die ook nog eens heel natuurlijk ogen en aanvoelen, zelfs mijn echtgenoot die eerst erg gekant was tegen de operatie moet toegeven dat ze wel heel erg mooi zijn geworden.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Blooming Plastische Chirurgie

Specialist: Wouter van der Pot (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

23 oktober 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Blooming Plastische Chirurgie

10
19 januari 2024 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Serifa

Na jaren overwegen uiteindelijk erg onder de indruk geraakt van de foto’s en natuurlijke resultaten die ik zag. De dokter heeft goed naar mijn…

10
22 februari 2024 Borstvergroting
“ Hartstikke blij! Absoluut een aanrader!! ” Anonieme gebruiker

Ik heb heel lang getwijfeld om de stap te zetten om een borstvergroting te nemen, bij het consult werd het al snel duidelijk voor mij, super aardige…

98
30 januari 2024 Borstvergroting
“ Geweldig resultaat ” Anonieme gebruiker

Door de hele persoonlijke aandacht, kijkend naar wat ik echt wilde, in plaats van gewoon maar doen wat de arts mooi vindt of wat iedereen doet, voelde…