Ervaring bij Blooming Plastische Chirurgie

Beoordeling Borstvergroting

10

“Geweldig!!”

Hoe gelukkig kan een vrouw worden van een mooi decolleté, heel gelukkig!!!
Ik ben nooit ontevreden over mijn borsten geweest, tot 2 jaar geleden mijn lichaam begon te veranderen.
Mijn echtgenoot heeft altijd een hekel aan siliconenborsten gehad mede daarom heb ik getwijfeld of ik wel een borstvergroting moest doen, uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken, je doet het voor jezelf en niemand anders.
Wouter van der Pot heeft jaren geleden een facelift bij mij gedaan met een prachtig resultaat en daarom vertrouw ik hem blind, vanzelfsprekend ben ik dan ook voor mijn voorgenomen borstvergroting naar hem gegaan.
Bij de consultatie hebben we besproken welk implantaat het beste bij mijn lichaam past en wat de mogelijkheden waren. Ik wilde per se mijn tepels niet verplaatsen, dat zou in mijn ogen enkel een extra litteken geven. Wouter heeft uitgebreid alle mogelijkheden uitgelegd en we hebben verschillende protheses gepast.
Ik ben een aantal maanden na de consultatie geopereerd, ben zeker niet over één nacht ijs gegaan. Wakker worden met een prachtige decolleté is zo’n mooie ervaring, mijn hele vrouwelijkheid was binnen een paar uur terug. De genezing verliep voorspoedig, zeer uitzonderlijk kreeg ik 3 weken na de operatie een nabloeding, een complicatie die voor kan komen, mijn timing was ook geweldig, zaterdagnacht.
Midden in de nacht het Blooming noodnummer gebeld en ik moest meteen naar Haarlem komen waar de dienstdoende arts Dr. Kalam Ahmed mij opving en geruststelde. Ik ben meteen door hem geopereerd om de bloeding te stoppen en mocht aan het eind van diezelfde dag weer naar huis alwaar ik me de weken erna héél rustig heb gehouden.
Nu ben ik de trotse eigenaar van twee prachtige borsten die ook nog eens heel natuurlijk ogen en aanvoelen, zelfs mijn echtgenoot die eerst erg gekant was tegen de operatie moet toegeven dat ze wel heel erg mooi zijn geworden.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Blooming Plastische Chirurgie

Specialist: Wouter van der Pot (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

23 oktober 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Blooming Plastische Chirurgie

10
08 november 2021 Borstvergroting
“ Wouter van der Pot the best!! ” Angela

Wouter van der pot een echte kunstenaar!!

10
23 juni 2021 Borstvergroting
“ Uitstekend. Een top chirurg bewonder zijn werk en heeft super werk verricht ” Anonieme gebruiker

Hij heeft geluisterd naar mijn wensen en heeft mij zo goed mogelijk geholpen. Is eerlijk en realistisch. Staat altijd klaar om je vragen te…

10
30 september 2021 Borstvergroting
“ Erg vriendelijk en fijne arts ” Anonieme gebruiker

Duidelijk en fijn consult. Erg vriendelijke en fijne arts tijdens voorbereiding van operatie en goede nazorg.