Ervaring bij Blooming Plastische Chirurgie

Beoordeling Borstvergroting

10

“Geweldige kliniek!”

Al enkele jaren liep ik met het idee om mijn borsten te laten vergroten. Maar toen ik eindelijk de keuze had gemaakt om het te doen, wist ik dat ik eerst bij meerdere klinieken wilde kijken. Ik wilde een weloverwogen keuze maken en het moest écht goed aanvoelen. Anders ging ik het niet doen. Daarom ben ik bij meerdere klinieken geweest. Toch waren die gesprekken niet te vergelijken met mijn eerste consult bij Dr van der Pot.

Vanaf het begin voelde ik aan dat hij oprecht was in zijn kunde en kennis. Geen beloftes die niet waargemaakt kunnen worden. Eerlijk en transparant over de risico's en het te verwachten resultaat. Vriendelijk (ook de rest van de staff). En hij luisterde naar mijn wensen. Daarnaast heeft hij ook een geweldig portfolio aan succesvolle operaties (zowel op de website als social media checken is een aanrader!). Dat was voor mij uiteindelijk doorslaggevend.

Het is nu alweer enkele maanden geleden dat ik mijn operatie ben ondergaan, maar ik ben elke dag zo blij dat ik naar Dr van der Pot bij Blooming ben geweest.

Blooming is niet alleen een fijne kliniek voordat je een behandeling ondergaat, maar ook de betreft de nazorg. Tijdens elk gesprek werd ik vriendelijk behandeld en kon ik terecht met vragen. Als je dus twijfels hebt over een kliniek, is het een aanrader om in ieder geval op gesprek te komen bij Blooming.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Blooming Plastische Chirurgie

Specialist: Wouter van der Pot (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

10 september 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Blooming Plastische Chirurgie

98
30 januari 2024 Borstvergroting
“ Geweldig resultaat ” Anonieme gebruiker

Door de hele persoonlijke aandacht, kijkend naar wat ik echt wilde, in plaats van gewoon maar doen wat de arts mooi vindt of wat iedereen doet, voelde…

10
26 februari 2024 Borstvergroting
“ Hoogwaardige kliniek ” Anonieme gebruiker

Vanaf het consult tot aan de laatste controle afspraak na de operatie is alles goed geregeld. Super service kwalitatief hoogwaardig.

10
22 februari 2024 Borstvergroting
“ Hartstikke blij! Absoluut een aanrader!! ” Anonieme gebruiker

Ik heb heel lang getwijfeld om de stap te zetten om een borstvergroting te nemen, bij het consult werd het al snel duidelijk voor mij, super aardige…