Ervaring bij Blooming Plastische Chirurgie

Beoordeling Borstvergroting

98

“100% vertrouwen in deskundigheid”

Wouter heeft me ontzettend goed geadviseerd over de juiste behandeling (wel of geen borstlift, welke soort prothese en het volume). Hij weet precies wat hij doet en dankzij hem heb ik nog nooit zo goed in m'n vel gezeten! Ik had niet verwacht dat het verschil in zelfvertrouwen zo groot zou zijn. Ik voel me weer vrij in m'n eigen lichaam.
Ik ben eigenlijk altijd onzeker geweest over m'n borsten, maar na drie kinderen (en drie keer borstvoeding geven) was het dieptepunt bereikt. Jaren lang heb ik getwijfeld, wel niet, wel niet? Tijdens de borstvoedingsperiode van mijn derde kindje heb ik mezelf voor de keus gesteld. Of ik accepteer m'n borsten zoals ze zijn en ik stop met twijfelen, of ik ga ervoor. Ik besloot op onderzoek uit te gaan. Mijn belangrijkste bezwaar waren de gezondheidsrisico's. Maar al gauw kwam ik er achter dat dat best meevalt. Althans, voor mij waren de risico's acceptabel. Mijn andere bezwaar was het vooroordeel dat mensen (kunnen) hebben. Wat zou m'n familie er wel niet van vinden? Toen bedacht ik me dat het te gek voor woorden is om iets niet te doen vanwege de mening van anderen. Al vinden mensen er iets van, wat maakt het uit? Ik weet waarom ik het doe. Ik doe het niet om nog perfecter te worden, maar om weer naar mezelf te kunnen kijken in de spiegel zonder verdrietig te worden van het spiegelbeeld. Vervolgens ging ik filmpjes kijken op internet en toen kwam ik erachter dat er veel vrouwen zijn die precies met dezelfde gevoelens als ik zaten. Ik vond het super fijn om deze verhalen te horen en het heeft me over de streep getrokken om de keus te maken. Ik besloot ook om er geen geheim van te maken, dus mijn familie en vrienden weten ervan. Iedereen reageerde er goed op!
Ik heb nog nooit zo goed in m'n vel gezeten. Ook voelt het niet 'nep'. Het hoort bij mij, misschien juist wel omdat ik heb durven kiezen en daar trots op ben!
Als je voor Blooming kiest zou ik bij Wouter op consult gaan, omdat hij meteen ziet wat voor jou de beste oplossing is. Verder is het een erg fijne kliniek met perfecte service en nazorg. Ze zijn goed bereikbaar en ze reageren heel snel op vragen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Blooming Plastische Chirurgie

Specialist: Wouter van der Pot (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

13 maart 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Blooming Plastische Chirurgie

98
30 januari 2024 Borstvergroting
“ Geweldig resultaat ” Anonieme gebruiker

Door de hele persoonlijke aandacht, kijkend naar wat ik echt wilde, in plaats van gewoon maar doen wat de arts mooi vindt of wat iedereen doet, voelde…

10
26 februari 2024 Borstvergroting
“ Hoogwaardige kliniek ” Anonieme gebruiker

Vanaf het consult tot aan de laatste controle afspraak na de operatie is alles goed geregeld. Super service kwalitatief hoogwaardig.

10
19 februari 2024 Borstvergroting
“ Vriendelijk ” Amber

Vriendelijk en deskundig, ik ben zeer tevreden met het resultaat. Dr. Nolst is ook heel deskundig.