Ervaring bij Blooming Plastische Chirurgie

Beoordeling Buikwandcorrectie

98

“Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Buikwandcorrectie)”


Beste Lezer,

Ik heb in Bloemingdael kliniek een buikwandcorrectie door dokter Wouter van der Pot laten doen. Ik ben super tevreden. Hij is zeer relax en geestig. Bij het eerste gesprek heeft hij mij op een leuke manier de te nemen stappen uitgelegd, waardoor mijn zenuwen wegzakten.
Hij heeft ook een geweldige team om zich heen. De dames Melanie, Merel, Suzanne en Gaya heb ik zelf vaak aan de telefoon gehad. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Als je ergens mee zit of een vraag hebt mag je altijd bellen!

Een voorbeeld: Mijn drukpak had ik nog niet ontvangen. Een telefoontje en Gaya ging er meteen achteraan en 2 dagen later had ik deze ontvangen. 9+ ervaring.

Verpleegster Janette en Erika bij Spaarn Gast huis noord zijn heel geduldige lieve en zorgzame verpleegsters. Graag wil ik ook alle verpleegster bedanken die me hebben verzorgd.

Conclusie
Als je iets aan je zelf wilt gaan laten doen is dit altijd spannend, daarom is het belangrijk om het bij een goede dokter te laten doen, die zijn vak goed beheerst. Ik kan nu zelf uit eigen ervaring vertellen dat dokter Wouter van der Pot een echte vakman is. Hij heeft al heel veel magnifieke behandelingen uitgevoerd. Daarnaast is een goed team ook zeker van belang voor de juiste informatie en nazorg! Dit kan je wel aan de dames overlaten.

Belangrijk om te weten is dat een buikwandcorrectie geen kleine ingreep is en dat elk lichaam er anders op reageert. Neem minimaal 2 of 3 weken vrij van je werk als je het laat doen.

ik ben er gekomen via goede recenties en laat hierbij de mijne achter.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

17 juni 2018

Vergelijkbare beoordelingen van Blooming Plastische Chirurgie

10
26 april 2023 Buikwandcorrectie
“ Buikwandcorectie ” Gerda

Dr huikeshoven en zijn team hebben mij een goed gevoel gegeven bij de voorbereiding bij de behandeling.,en bij de nacontrole ik kon het niet…

99
30 oktober 2017 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Liesbeth

Nadat ik 60 kilo was afgevallen bleef ik met een behoorlijk huidoverschot zitten. Ondanks dat ik was afgevallen moest ik nog steeds corrigerend…

10
26 juli 2019 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Y.O.K.

Fijn personeel. Erg bekwame arts. Heel prettig behandelt.