Ervaring bij Blooming Plastische Chirurgie

Beoordeling Borstvergroting

89

“Beoordeling Blooming Plastische Chirurgie (Behandeling: Borstvergroting)”

In juli door Dr. Wouter van der Pot geopereerd voor een borstvergroting (van cup B naar E - dual plane 480 cc - ronde protheses). Ik vind Wouter een zeer prettige arts. Hij stelde mij zeer op mijn gemak, luisterde goed naar mijn wensen en neemt ook echt de tijd. Tijdens het intakegesprek enkele foto's laten zien van borsten die ik mooi vind. Als ik nu kijk naar het resultaat voldoen ze volledig aan het beeld die ik vooraf voor ogen had.
Tijdens de intake vond ik het wel ontzettend moeilijk een juiste keuze te maken m.b.t. de maat. Wouter en zijn assistente hebben mij goed geadviseerd. Wel heb ik ontdekt dat je na de operatie zeer snel went aan de maat van je nieuwe borsten en je jezelf snel de vraag stelt "had ik een maat groter moeten nemen?". Daarom is mijn advies om goed te luisteren naar het advies van de arts, voorbeeld foto's mee te nemen van borsten die jij mooi vindt en altijd minimaal 1 maat groter te nemen dan je in eerste instantie denkt met het passen van protheses. Ondanks dat ik nog dagelijks ontzettend blij ben met het resultaat, vraag ik me soms nog weleens af "had ik......."
Op de dag van de operatie zeer prettig ontvangen in het Spaarne ziekenhuis en ook goed begeleid. De pijn na de operatie viel mij de eerste dagen behoorlijk tegen. Je gebruikt je borstspieren vaker dan je denkt! Wellicht dat ik dit zelf enigszins heb onderschat.
De dagen, weken en maanden daarna neemt alles steeds meer af en bouw je steeds meer op. Nu driekwart jaar geleden kan ik zeggen echt "pijnvrij" te zijn. De borsten blijven lange tijd na de operatie gevoelig en kou (wintermaanden) werkt ook niet in het voordeel.

Ik raad iedereen Bloemingdeal en Dr. Wouter van der Pot aan.

J
Jess

Kliniek: Blooming Plastische Chirurgie

Specialist: Wouter van der Pot (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Jess beveelt deze kliniek aan

03 april 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Blooming Plastische Chirurgie

10
19 januari 2024 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Serifa

Na jaren overwegen uiteindelijk erg onder de indruk geraakt van de foto’s en natuurlijke resultaten die ik zag. De dokter heeft goed naar mijn…

98
30 januari 2024 Borstvergroting
“ Geweldig resultaat ” Anonieme gebruiker

Door de hele persoonlijke aandacht, kijkend naar wat ik echt wilde, in plaats van gewoon maar doen wat de arts mooi vindt of wat iedereen doet, voelde…

10
26 februari 2024 Borstvergroting
“ Hoogwaardige kliniek ” Anonieme gebruiker

Vanaf het consult tot aan de laatste controle afspraak na de operatie is alles goed geregeld. Super service kwalitatief hoogwaardig.