Ervaring bij Betan Clinics

Beoordeling Ooglidcorrectie

10

“Super kundige plastische chirurg is dr Volkan Tanaydin. Weet waar hij meebezig is. Ooglidcorrectie prachtig uitgevoerd en de littekens zie je niet. Zeer zeker een aanrader om naar zijn Betan Clinic te gaan voor een ooglidcorrectie als je zeker wilt dat h”

Toen ik afgelopen november een foto van mijzelf samen met mijn dochter zag schrok ik mij wild… wat hing mijn ooglid over mijn oog heen…. Tuurlijk had ik al een lange tijd er ook last van: vermoeide ogen, branderige ogen, alsof er een haar in zat, of het idee dat je pony te lang is, dus de schaar er maar weer in…. Maar toen ik de foto zag wist ik het gelijk dit was de oorzaak. Maar dan komt het moeilijkste waar laat jij je ooglidcorrectie uitvoeren… ziekenhuis, privékliniek…. Als je googled heb je mogelijkheden zat. Maar je weet ook dat niet iedereen echt bekwaam is. Het belangrijkste is dat je wel met een medisch specialist van doen moet hebben. Een specialist die mede gespecialiseerd is in ooglidcorrectie en niet iemand die dit als een zaterdag baantje er extra bij doet. Dan vind ik het belangrijk dat die medische specialist ook een plastische chirurg is omdat deze mensen voor perfectie gaan! Dus door te googelen kwam ik bij de Betan Clinic uit en dan vooral bij Dr. Volkan Tanaydin medisch specialist plastische chirurg. Ook de super vele positieve reviews en verhalen die daar stonden maakten mij enthousiast. De reviews die geschreven waren herkende ik mijzelf in. Ook ik vond het eng om een ooglidcorrectie te laten doen en zag er tegenop, maar het is me echt 200% meegevallen! De video intake was heel fijn en verhelderend, niks geen gedram maar gewoon een fijn gesprek waarin ik al mijn vragen kon stellen en die door Dr. Volkan Tanaydin duidelijk en met alle geduld werden beantwoord.
De dag van de ooglidcorrectie was ik dan ook helemaal niet zenuwachtig. Dr. Volkan en zijn assistente legden elke stap die ze deden netjes uit. Pijn heb ik niet gehad alleen de verdovingsprikjes voel je een beetje en daarna niets meer. Vanaf het moment van binnenkomst en weer naar huis gaan was precies één uurtje! Als ik had geweten dat het zo zou gaan had ik dit veel eerder gedaan!
Het herstel ging echt prima thuis. Heb wel de eerste twee weken vrij genomen aangezien je niet zwaar mag tillen en je de eerste week wel hechtingen hebt. Mijn ogen waren de eerste dagen wat gezwollen en blauw maar naar een paar dagen trok dat blauwe ook alweer weg. Na een week werden de hechtingen verwijderd, dat vond ik wel fijn omdat de hechtpleisters wat gaan irriteren. Van de verwijdering voel je echt niets. (Heb op YouTube een filmpje ervan bekeken zodat ik wist wat me ongeveer te wachten zou staan.) In de eerste week wordt je ook gebeld door Dr Volkan, hij wil dan graag weten of alles goed met je gaat. (Hij is zelfs dag en nacht voor jouw bereikbaar als het niet goed zou gaan maar die kans is 1%). Na 5 weken kom je langs voor je laatste na-controle en dan is het klaar. Ik ben super blij met het resultaat. Uiteraard gaat het herstel nog verder.
Twijfel je of weet je niet waar jij je ooglidcorrectie zou moeten gaan doen dan raad ik je echt de Betan Clinic aan. Dan weet je zeker dat je in goede en professionele handen bent en bij een echte medisch specialist, plastische chirurg! Als je Dr. Volkan Tanaydin zijn naam googled zie je ook dat hij een zeer gedreven en perfectionistisch medisch specialist is en dat is toch heel belangrijk als je wat, in mijn geval, aan je ogen laat doen.

Y
Yvonne

Kliniek: Betan Clinics

Specialist: Volkan Tanaydin (Esthetisch plastisch chirurg )

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Yvonne beveelt deze kliniek aan

21 maart 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Betan Clinics

10
24 mei 2022 Ooglidcorrectie
“ Echt een aanrader ! ” Yvon

De arts is zeer duidelijk in zijn uitleg , no nonsense. Ik kan iedereen die een ooglidcorrectie overweegt deze kliniek aanraden.

10
03 april 2022 Ooglidcorrectie
“ Super tevreden. ” Lorenzo

Super tevreden. Ik krijg alleen maar complimenten omdat ik vrolijk de wereld inkijk. Ik zou deze plastisch chirurg zeker aanraden.

10
24 mei 2022 Ooglidcorrectie
“ eerlijk advies ” Corry

Wordt eerlijk verteld wat wel of niet mogelijk is. Na de behandeling wordt gebeld om te informeren hoe het gaat.