Ervaring bij BM Clinics - Betaalbaar Mooier

Beoordeling Lipfillers

10

“Geweldige kliniek!”

Ik raad iedereen deze kliniek en de arts aan! Ik ben bij deze kliniek terecht gekomen door mijn zus. Zij had er alleen maar goede verhalen over, dus nam ik ook de stap om mijn lippen te laten doen. Arts Houshangi is erg eerlijk en heeft het beste met je voor! Vanwege mijn gezondheid brak de filler 3x achter elkaar zowat af. Ik was zo teleurgesteld, omdat ik al veel geld had uitgegeven en omdat ik het erg graag wilde. Ik heb toen gebeld en er werd goed naar mijn verhaal geluisterd. Ik mocht vrij snel terug komen. De arts heeft toen naar mijn lippen gekeken en is met een andere oplossing gekomen. Nu ben ik 2 weken verder en heb ik nog steeds mooie lippen! Dank je wel voor jullie goede service!

K
K

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
K beveelt deze kliniek aan

02 september 2019

Vergelijkbare beoordelingen van BM Clinics - Betaalbaar Mooier

99
17 juni 2019 Lipfillers
“ Tevreden ” Anonieme gebruiker

Behandelaar was erg professioneel. eerste ervaring was zo fijn, dat ik geen andere arts meer wil. Dit was mijn 2e afspraak en weer erg tevreden!

92
13 november 2020 Lipfillers
“ Resultaat lang zichtbaar ” Anonieme gebruiker

Ik was de eerste keer zeer tevreden. Resultaat bleef lang zichtbaar ongeveer 6 maanden. Nu was ik er voor de tweede keer. Nette kliniek, zeer…

10
24 juni 2019 Lipfillers
“ Beoordeling BM Clinics - Betaalbaar Mooier (Behandeling: Lipfillers) ” Kirsten

Heel erg geruststellende arts, heel vriendelijk, weet waar hij over spreekt. Ook aan de balie worden we goed en snel en vriendelijk verder geholpen.